Ημερίδα «Ηπατίτιδες: Ένα υπαρκτό πρόβλημα» στο Επιμελητήριο Κορινθίας

0


Το Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2017, το Επιμελητήριο Κορινθίας διοργάνωσε στην Κεντρική Αίθουσα Εκδηλώσεων, την Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα «Ηπατίτιδες: Ένα υπαρκτό πρόβλημα».

Κορυφαίοι ομιλητές, με πλούσια εξειδίκευση, ανέλυσαν τα τελευταία δεδομένα σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο για τις Ηπατίτιδες, παρουσίασαν τις τελευταίες τάσεις στην προσέγγιση των ασθενών, καθώς και όλες τις σύγχρονες εξελίξεις για τη διάγνωση και την αντιμετώπιση της Οξείας και Χρόνιας Ηπατίτιδας. Επίσης, αναφέρθηκαν στα μέσα πρόληψης αλλά και στις επιπλοκές της Χρόνιας Ηπατίτιδας. Επιπλέον, παρουσιάστηκε ειδικό σχέδιο ελέγχου εμφάνισης συχνότητας επιπολασμού της Ηπατίτιδας στον πληθυσμό του νομού Κορινθίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα και την υποστήριξη του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, του Δήμου Κορινθίας, του Ιατρικού Συλλόγου Κορινθίας, της Ελληνικής Γαστρεντερολογικής Εταιρείας, της MSD, του Ιδιωτικού Πολυιατρείου Medi Center και της Μαγνητικής – Αξονικής Τομογραφίας Πελοποννήσου.

Παράλληλα με τις ομιλίες των ιατρών, η υπερσύγχρονη Κινητή Ιατρική Μονάδα του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών βρισκόταν στο Επιμελητήριο Κορίνθου, από τις 10π.μ. έως τη 1μ.μ. Οι κάτοικοι του Δήμου μπόρεσαν να επισκεφθούν την Κινητή Ιατρική Μονάδα και κατόπιν αξιολόγησης να πραγματοποιήσουν δωρεάν εξετάσεις αιματολογικού ηπατολογικού ελέγχου.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
tel.0030 6937650867
www.phototsetsi.gr
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 22, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ημερίδα «Ηπατίτιδες: Ένα υπαρκτό πρόβλημα» στο Επιμελητήριο Κορινθίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator