«Χαμός» πάλι στο Ειρηνοδικείο Αθηνών! «Μπλόκαραν» πλειστηριασμό κλείνοντας στο κυλικείο συμβολαιογράφους - ΒΙΝΤΕΟ

0



Μεγάλη ένταση, με συνθήματα και σπρωξίματα σημειώθηκε στο Ειρηνοδικείο Αθηνών, με αφορμή τους πλειστηριασμούς, με πρωταγωνιστές από τη μια μέλη του κινήματος Δεν πληρώνω, της Λαϊκής Ενότητας, του ΕΠΑΜ, αλλά και πρωτοβουλιών ενάντια στους πλειστηριασμούς και από την άλλη συμβολαιογράφους και δικηγόρους.

Σύμφωνα με το newsit.gr, τα περίπου 50 μέλη των παραπάνω ομάδων διαμαρτύρονταν για τους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς που θα ξεκινήσουν το επόμενο διάστημα, ωστόσο η ένταση δεν άργησε να έρθει!

Αυτό έγινε όταν συμβολαιογράφοι και δικηγόροι επιχείρησαν να μπουν από την πίσω πόρτα στο δικαστήριο για να εκτελέσουν τον πλειστηριασμό, με τους συγκεντρωμένους να τους απομακρύνουν και να τους «σπρώχνουν» προς το κυλικείο, παρουσία ισχυρής αστυνομικής δύναμης.

Να σημειωθεί ότι σήμερα (18-01-2017) ήταν προγραμματισμένοι 14 πλειστηριασμοί.

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 18, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Χαμός» πάλι στο Ειρηνοδικείο Αθηνών! «Μπλόκαραν» πλειστηριασμό κλείνοντας στο κυλικείο συμβολαιογράφους - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator