Εντυπωσιακά «καρέ» από το εσωτερικό της σήραγγας Μελισσίου στο Κιάτο (εικόνες)

0Σε εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες κατασκευής της σήραγγας Μελισσίου που βρίσκεται κοντά στο Κιάτο, την οποία επισκέφθηκε σήμερα Τρίτη ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης.

Ο φωτογραφικός φακός του Αθηναϊκού και Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων ήταν εκεί και κατέγραψε πολλά εντυπωσιακά «καρέ» κατά τις εργασίες κατασκευής.

Δείτε μερικά από αυτά:

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 25, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εντυπωσιακά «καρέ» από το εσωτερικό της σήραγγας Μελισσίου στο Κιάτο (εικόνες)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator