Ζητούν και τα ρέστα οι Αλβανοί βουλευτές για το συμβάν με τους 7 νεοσύλλεκτους με τον αλβανικό αετό (Video)

0Η φωτογραφία των επτά νεοσύλλεκτων αλβανικής καταγωγής, στην οποία φαίνονται να σχηματίζουν τον αλβανικό αετό σε ελληνικό στρατόπεδο, έχει προκαλέσει σάλο. Ωστόσο, Αλβανοί βουλευτές φαίνεται να ζητούν τώρα και τα ρέστα, αφού προβαίνουν σε μειωτικούς κι άστοχους χαρακτηρισμούς, αποκαλώντας την Ελλάδα «ρατσιστικό κράτος».

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 25, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ζητούν και τα ρέστα οι Αλβανοί βουλευτές για το συμβάν με τους 7 νεοσύλλεκτους με τον αλβανικό αετό (Video)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator