Το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για τα θαλασσοδάνεια στα ΜΜΕ

0Ευθύνες σε τραπεζικά στελέχη και ΜΜΕ επιρρίπτει το προσχέδιο πορίσματος της εξεταστικής, που διέρρευσε από την πλειοψηφία του ΣΥΡΙΖΑ από όπου ενδέχεται όμως να απαλειφθεί η αναφορά σε ενδεχόμενες ευθύνες του Γιάννη Στουρνάρα.

Στο προσχέδιο της πρότασης γίνεται λόγος για κακουργηματικού χαρακτήρα ευθύνες τραπεζικών στελεχών και για πλημμελήματα από πλευράς ΜΜΕ.

Επίσης υπήρχε αναφορά σε κακουργηματική απιστία του πρώην υπουργού Οικονομικών και σημερινού διοικητή της ΤτΕ Γιάννη Στουρνάρα. Ωστόσο, αμέσως μετά τη διαρροή του προσχεδίου πορίσματος ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να «μαζέψει» την αναφορά σε «κακουργηματικές ευθύνες» Στουρνάρα λέγοντας ότι περιλαμβανόταν σε αρχικό προσχέδιο που δεν τεκμηριώθηκε επαρκώς και ενδέχεται να απαλειφθεί.

Ειδικότερα ο Πρόεδρος της Εξεταστικής Επιτροπής Αντώνης Μπαλωμενάκης με δήλωσή του στο ΑΠΕ ουσιαστικά 'ακύρωσε' τη συγκεκριμένη αναφορά και υπογράμμισε ότι το τελικό προσχέδιο δεν έχει κατατεθεί ακόμη στα κόμματα. Νεότερες πληροφορίες όμως άφηναν ανοιχτό το εάν θα συμπεριληφθεί τελικά η αναφορά σε Στουρνάρα.

Οι βουλευτές των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης θα καταθέσουν τις δικές τους προτάσεις την Πέμπτη, με τη Νέα Δημοκρατία κατά πληροφορίες να ζητά να συμπεριληφθούν στο πόρισμα αναφορές στη δανειοδότηση της Αυγής, κάτι που προφανώς δε θα γίνει δεκτό από την πλειοψηφία.

Διαβάστε ολόκληρη την αρχική πρόταση πορίσματος της πλειοψηφίας:

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 16, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το πόρισμα της εξεταστικής επιτροπής για τα θαλασσοδάνεια στα ΜΜΕ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator