«Άπατο» το πάρτι γενεθλίων του ΣΥΡΙΖΑ στην Πρέβεζα – «Τρεις και ο κούκος» στην ομιλία του υφυπουργού Βασιλειάδη (ΦΩΤΟ)

0



Δεν θα την περιγράφαμε και ως «επιτυχημένη» την διήμερη επίσκεψη στον νομό Πρέβεζας του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδη, που πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο της πανελλαδικής πολιτικής εξόρμησης, με αφορμή τη συμπλήρωση δύο ετών κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Έτσι, αφού το πρωινό του Σαββάτου συναντήθηκε με αθλητικούς και παραγωγικούς φορείς της περιοχής, το απόγευμα, στις 6 μ.μ. παραχώρησε συνέντευξη Τύπου στην «Θεοφάνειο Αίθουσα Τέχνης» για τα δύο χρόνια κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και στις 7 μ.μ. ήταν ομιλητής στην εκδήλωση της Νομαρχιακής Επιτροπής Πρέβεζας του ΣΥΡΙΖΑ, η οποία θα πραγματοποιήθηκε στον ίδιο χώρο.

Στην συνέντευξη τύπου με τους δημοσιογράφους και εκπροσώπους των τοπικών ΜΜΕ, τον Υφυπουργό προλόγισε ο συντονιστής της ΝΕ του Σύριζα κ.Παπαδήμος, ενώ τον συνόδευσε ο τοπικός Βουλευτής του Σύριζα Κώστας Μπάρκας.

Λίγο αργότερα ξεκίνησε η εκδήλωση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ με κεντρικό ομιλητή τον υφυπουργό, η οποία περιορίστηκε στα μέλη και τα στελέχη του κόμματος που όπως θα δείτε δεν ήταν και παρα πολλά.

(πηγή: prevezabest.blogspot.gr)
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 31, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Άπατο» το πάρτι γενεθλίων του ΣΥΡΙΖΑ στην Πρέβεζα – «Τρεις και ο κούκος» στην ομιλία του υφυπουργού Βασιλειάδη (ΦΩΤΟ)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator