Τιμή και δόξα στον κυρ- Αλέκο! Το ιστορικό βίντεο που λέει οτι επί ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχουν ανθρώποι που ψάχνουν στα σκουπίδια

0Δείτε το θρυλικό, πλέον, βίντεο που του βάζει δικαιωματικά στην σφαίρα της πολιτικής αθανασίας!

«Πλέον δεν βλέπεις άνθρωπο, άνδρα, γυναίκα, παιδί, να ψάχνει μέσα στα σκουπίδια για το φαγητό του», είπε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης μιλώντας στην εκομπή του Αυτιά.

«Ανάλογα τι ώρα βγαίνετε», παρατήρησε ο δημοσιογράφος, με τον κ. Φλαμπουράρη να απαντάει απτόητος: «Ο,τι ώρα κι αν βγαίνω. Από το πρωί είμαι στον δρόμο. Πλέον δεν βλέπεις αυτό που είχε επεκταθεί τρομακτικά την περίοδο του 2014».

Πρόσθεσε μάλιστα ότι «Από τα μέσα του 2017 και όλο το 2018 θα βλέπουμε μια ανάπτυξη που θα τρίβουμε τα μάτια μας».

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 31, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τιμή και δόξα στον κυρ- Αλέκο! Το ιστορικό βίντεο που λέει οτι επί ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχουν ανθρώποι που ψάχνουν στα σκουπίδια"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator