ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ στον Συναυλιακό Χώρο "ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ"

0


Τη Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2017, στον Συναυλιακό Χώρο "ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ", στην Κόρινθο, οι φωτογράφοι της Φωτογραφικής Λέσχης "Οχτώ συν άπειρο", μέσω της ΕΚΘΕΣΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ, που εγκαινίασαν και η οποία θα διαρκέσει ως τις 12 Φεβρουαρίου, εκθέτουν - όπως αναφέρουν οι ίδιοι - κομμάτια από την ψυχή τους και τα επικοινωνούν με τους επισκέπτες - θεατές.

Οι "The Final Act", που ανέλαβαν τη μουσική των εγκαινίων, καταχειροκροτήθηκαν από το κοινό!

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsiΔημοσίευση: Ιανουαρίου 31, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ στον Συναυλιακό Χώρο "ΜΑΡΙΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator