ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ "ΑΛΛΟΤΡΟΠΟΝ"

0


Το βραδάκι της Δευτέρας 30 Ιανουαρίου 2017, στο Συνεταιριστικό Παντοπωλείο - Καφενέ "Αλλότροπον", στην Κόρινθο, έγινε η κοπή της πίτας. Όσοι ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση, απόλαυσαν, εκτός από την πίτα, εδέσματα με βιολογικά συστατικά ήπιαν κρασάκι, συζήτησαν και ευχήθηκαν να κυλήσει φιλικά, όμορφα και ευχάριστα το 2017!

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsiΔημοσίευση: Ιανουαρίου 31, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΣΤΟ "ΑΛΛΟΤΡΟΠΟΝ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator