Αγρότη κάθε χρόνο κάνεις απλά πανηγύρι στη πλάτη του λαού – Απλά μαγκίτσες και στο τέλος μπροστά τους πολιτικούς θέλεις πάνες ακράτειας ….

0Θα ήθελα να ξεκαθαρίσω ότι είμαι υπέρ του αγώνα των αγροτών, όχι όμως αυτό που γίνεται κάθε χρόνο σαν πανηγύρι αλλά ενός αγώνα ανεξάρτητου και μόνιμου κάτι σαν τον περσινό αγώνα πριν παρέμβουν οι συνδικαλομαφιόζοι και τους πουλήσουν σε μία νύχτα.

Έχω μερικά ερωτήματα που νομίζεις ότι κάνεις αγώνα:

  1. Γιατί οι κομουνιστές συνδικαλιστές ποτέ μα ποτέ δεν έκλεισαν δημόσιους οργανισμούς και υπηρεσίες όπως ο ΟΓΑ, όπως η εφορία! Είναι απλό γιατί δεν θέλουν τα κεφάλια των συνδικάτων να κάνουν αγώνα. Θέλουν απλώς να προκαλέσουν οργή σε άλλες κοινωνικές ομάδες ώστε να ασκηθεί πίεση στην εκάστοτε κυβέρνηση και να τους δίνει το δωράκι τους για να ξανά μπαίνουν μέσα στα σπίτια τους. Απλός μερικοί από αυτούς μπαίνουν λίγο πλουσιότεροι και άλλοι απλός απογοητευμένοι.
  2. Φέτος γιατί δεν σας ακολούθησαν και οι απλοί αγρότες όπως πέρσι κατά χιλιάδες; Άρχισαν να καταλαβαίνουν τι γίνεται, είδαν κάποιους από εσάς μέσα σε Lamborghini τρακτέρ καινούργιο του 2016 αξίας 700.000ευρώ και κατάλαβαν ποιος είναι ο ρόλος σας.
  3. Γιατί εδώ και 50 χρόνια ξεφτίλες συνδικαλιστές που βγάζετε τους απλούς αγρότες στον δρόμο δεν έχετε κάνει ποτέ μα ποτέ αγώνα μετά τον Μάρτιο. Είναι πολύ απλό γιατί τότε ξεκινάει η δική σας δουλίτσα και πρέπει να βάλετε την σοδειά σας στα χιλιάδες στρέμματα που έχετε και πουλάτε πάντα τον συνάδελφό σας.
  4. Αφού έχεις την δύναμη και την ανοχή της αστυνομίας να κλείνεις τον δρόμο σε εθνικές οδούς γιατί δεν πήγες ποτέ στο σύνταγμα να το κλείσεις εκτός από πέρσι που έκανες μία βόλτα για καφέ εκεί.

Άκου ψεύτη, συνδικαλιστή και εκμεταλλευτή αγρότη δεν κάνεις, δεν έκανες και δεν πρόκειται να κάνεις ποτέ αγώνα. Το μόνο που κάνεις είναι διαπραγμάτευση για το πόσα θα έχει μέσα η βαλίτσα

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 30, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αγρότη κάθε χρόνο κάνεις απλά πανηγύρι στη πλάτη του λαού – Απλά μαγκίτσες και στο τέλος μπροστά τους πολιτικούς θέλεις πάνες ακράτειας …."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator