Λιάνα Κανέλλη στην Άννα-Μισέλ: "Θέλετε να πεθάνει ο λαός με κομψότητα" - ΒΙΝΤΕΟ

0Πολιτική κόντρα με εκατέρωθεν πυρά σημειώθηκε στην εκπομπή «Ακραίως» με τον Τάκη Χατζή ανάμεσα στους Δ. Βέττα, Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου και Λιάνα Κανέλλη.

«Η αξιολόγηση θα είναι επιτυχής όταν φέρει σημαντικές αλλαγές στις συλλογικές διαπραγματεύσεις και δεν φέρει νέα μέτρα και φόρους», σημείωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας.

Ενώ η απάντηση της Άννας Ασημακοπούλου ήταν άμεση. «Είμαστε στο ίδιο έργο θεατές. Τα πράγματα είναι στάσιμα». Από την πλευρά του ΚΚΕ η Λιάνα Κανέλλη, υπογράμμισε πως «Δεν βρισκόμαστε εκεί που βρισκόμασταν. Η κατάσταση στην κοινωνία έχει χειροτερέψει δραματικά. Σίγουρα θα έρθουν καινούρια μέτρα. Πέρα από αυτά που ψηφίστηκαν».

Η κ. Ασημακοπούλου εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση στην κυβέρνηση τονίζοντας πως:

«Υπάρχει σύγχυση και πανικός στο κυβερνητικό στρατόπεδο. Δεν υπάρχει ούτε στρατηγική, ούτε διαπραγμάτευση»

Ενώ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρης Βέττας σημείωσε πως: «Η διαπραγμάτευση είναι σκληρή. Η δηλώσεις του Σόιμπλε δεν είναι καθόλου τυχαίες» Επίσης τόνισε πως δεν θα υπάρξουν αλλαγές στο αφορολόγητο.

Η βουλευτής του ΚΚΕ, Λιάνα Κανέλλη είπε στον κυβερνητικό βουλευτή: «Πάψτε να λέτε ψέματα στον ελληνικό λαό».

Επεισόδιο σημειώθηκε ανάμεσα στην Λιάνα Κανέλλη και την Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου. Η φράση της βουλευτού του ΚΚΕ «Θέλετε να πεθάνει ο λαός με κομψότητα», προκάλεσε την αντίδραση της κ. Ασημακοπούλου, η οποία απάντησε:

«Μου λέτε σοβαρά ότι θέλουμε να πεθάνει ο ελληνικός λαός; Ναι μόνο το ΚΚΕ ενδιαφέρεται για τον ελληνικό λαό»

Σχετικά με το προσφυγικό η κ. Ασημακοπούλου τόνισε πως: Είναι τεράστια η ευθύνη για το προσφυγικό. Είναι μπάχαλο η κατάσταση». Ενώ η κ. Κανέλλη ανέφερε: «Έχουν χτίσουν τοίχους στο προσφυγικό. Η θέση μας να είναι να μεταφερθούν οι πρόσφυγες από τα νησιά».

Ο κ. Βέττας με τη σειρά του αναγνώρισε πως έχουν γίνει λάθη στο προσφυγικό. Στο προσφυγικό έγιναν λάθη, γίνονται προσπάθειες για να βελτιωθούν οι συνθήκες για τους πρόσφυγες».

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 15, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Λιάνα Κανέλλη στην Άννα-Μισέλ: "Θέλετε να πεθάνει ο λαός με κομψότητα" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator