Οι πολίτες γυρνούν την πλάτη επιδεικτικά στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ της Κορινθιακής δημοσιογραφίλας και της ρουφιανιάς

0



Loutrakiblog.gr: Ιστορικό ρεκόρ επισκεψιμότητας για το 2017

Η νέα χρονιά, μπήκε με ένα εντυπωσιακό ρεκόρ επισκεψιμότητας για το loutrakiblog.gr και το διάστημα από 8 Ιανουαρίου έως και 10 Ιανουαρίου...

Σε 62 ώρες το loutrakiblog.gr δέχθηκε 67.764 επισκέψεις, από 53.739 μοναδικούς χρήστες που άνοιξαν και διάβασαν 215.593 φορές τις ειδήσεις μας από 107 χώρες σε ολόκληρο τον κόσμο (στοιχεία της google analytics)! Μέγεθος που μεταφράζεται σε 860 μοναδικούς επισκέπτες την ώρα!

Και επειδή στο διαδίκτυο κυκλοφορούν διάφοροι που επαίρονται για την επισκεψιμότητά τους, παραθέτοντας στοιχεία αμφιβόλου ποιότητας από τον blogger ή το facebook χάριν εντυπωσιασμού, αξίζει να αναφέρουμε ότι το μοναδικό επίσημο στοιχείο επισκεψιμότητας είναι αυτό της google analytics. Και αυτό χρησιμοποιούμε για να σας αποδείξουμε του λόγου το αληθές.

Για να γίνει ακόμη πιο σαφής η επιτυχία του loutrakiblog.gr, ενδεικτική είναι η σύγκριση με τα ποσοστά κυκλοφορίας των τοπικών εφημερίδων που σύμφωνα με δικές τους μαρτυρίες τυπώνουν 3.000 φύλλα το μήνα.

Η σοβαρότητα, η εγκυρότητα, η ταχύτητα και η πρωτοτυπία είναι τα στοιχεία που συνθέτουν την πάγια συνταγή που εφαρμόζει η συντακτική ομάδα του loutrakiblog.gr,με την συμμετοχή των αναγνωστών του και αυτό αποτυπώνεται στην προτίμησή σας.

Αυτό κάναμε και όλες αυτές τις δύσκολες ημέρες του χιονιά, φροντίζοντας για την έγκυρη και έγκαιρη ενημέρωσή σας. Με συνεχείς ανταποκρίσεις και ρεπορτάζ από κάθε σημείο του Δήμου (και όλης της Κορινθίας), προσπαθήσαμε να μεταφέρουμε με τον καλύτερο τρόπο εικόνα για το τι συμβαίνει κάθε στιγμή. Και εσείς, μας επιβραβεύσατε γι αυτό με την προτίμησή σας.


Το loutrakiblog.gr έχει καθιερώσει την παρουσία του στην κορυφή του Κορινθιακού διαδικτύου. Η επιτυχία δεν είναι τυχαία. Στηρίζεται αφ' ενός στη συνεπή, οργανωμένη και σκληρή δουλειά όλων όσων φροντίζουν για το περιεχόμενο. Αφ' ετέρου στους χιλιάδες των επισκεπτών που εμπιστεύονται την ενημέρωσή τους στην ειδησεογραφική ιστοσελίδα που τιμά κάθε στιγμή, κάθε «κλικ» που κάνει ο αναγνώστης στα επιμέρους θέματά του.

Και αυτή η εμπιστοσύνη των πολιτών είναι η καλύτερη επιβράβευση όλων όσοι εργάζονται στο loutrakiblog.gr, μια εμπιστοσύνη που δεν μπορεί παρά να συνοδεύεται από μια υπόσχεση εκ μέρους μας: Σας ευχαριστούμε και συνεχίζουμε για να γίνουμε ακόμη καλύτεροι, ακόμη πιο γρήγοροι, ακόμη πιο έγκυροι και πιο αντικειμενικοί.


Δημοσίευση: Ιανουαρίου 11, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι πολίτες γυρνούν την πλάτη επιδεικτικά στα διαπλεκόμενα ΜΜΕ της Κορινθιακής δημοσιογραφίλας και της ρουφιανιάς"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator