Συλλεκτικό βίντεο: Όταν ο Τσίπρας αποθέωνε τον Μ. Σφακιανάκη – «Άλλη μορφή αστυνομίας»

0O πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας είχε ο ίδιος εκφράσει τον θαυμασμό του για το έργο και τις μεθόδους που χρησιμοποιούσε ο μέχρι πρόσφατα επικεφαλής και σήμερα καρατομημένος, της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Μανώλης Σφακιανάκης.

Στο πλαίσιο της περιοδείας του στα περίπτερα της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης τον Σεπτέμβριο του 2014, ο κ. Τσίπρας είχε επισκεφθεί το περίπτερο της Ελληνικής Αστυνομίας και είχε συνεχάρη προσωπικά τον Μανώλη Σφακιανάκη.

Τότε, πριν αναλάβει δηλαδή την πρωθυπουργία, ο Αλέξης Τσίπρας αναγνώριζε στο πρόσωπο του αξιωματικού, την εικόνα «που θα έπρεπε να έχει όλη η αστυνομία», όπως φαίνεται ο ίδιος να λέει στο βίντεο που ακολουθεί.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 24, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Συλλεκτικό βίντεο: Όταν ο Τσίπρας αποθέωνε τον Μ. Σφακιανάκη – «Άλλη μορφή αστυνομίας»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator