ΕΜΕΤΟΣ: Ολόκληρο το πόρισμα – σοκ για το πλιάτσικο που συνετελέσθη στην χώρα με τα δάνεια στα ΜΜΕ

0Το Πόρισμα της Εξεταστικής για τα ΜΜΕ, στην οποία αποκαλύπτεται το ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ αλλά και το μέγεθος της ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ που συνετελέσθη στην χώρα τα προηγούμενα 15 χρόνια. Συμβάλοντας τα μέγιστα στην ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ μας…

Είναι βέβαιο πως η ΑΡΠΑΓΗ που αποκαλύπτεται με ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ τρόπο μέσω των δανείων των ΜΜΕ, αποτελούσε συνήθη πρακτική για το σύνολο των επιχειρηματικού κόσμου της διαβόητης «Διαπλοκής».

Ότι δηλαδή με τον ίδιο τρόπο που έπαιρνε δάνειο (χωρίς καμιά εγγύηση) κάθε «σαπάκι» των ΜΜΕ, δανείζονταν το σύνολο των κορυφαίων Ελλήνων επιχερηματιών.

Και όπως συνέβαινε και με τα ΜΜΕ, το μεγαλύτερο κομμάτι των δανείων κατέληγε στις βίλες, στα εξοχικά ή στις τσέπες των Νταβατζήδων και ένα πολύ μικρό τμήμα στην αναχρηματοδότηση επιχειρηματικών δραστηριοτήτων.

Εκτιμούμε πως έπεται και συνέχεια και για τα Δάνεια κορυφαίων Ελλήνων επιχειρηματιών που θα οδηγήσουν νομοτελειακά σε ριζικές αλλαγές στον χάρτη του εγχώριου επιχειρείν.

Παράλληλα είμαστε σχεδόν πεπεισμένοι, πως το Πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για τον δανεισμό των ΜΜΕ ΔΕΝ αποτελεί πολιτική πρωτοβουλία του ΣΥΡΙΖΑ και του Τσίπρα.

Αλλά ασφυκτική απαίτηση της Τρόικα και των Δανειστών που έχουν αποφασίσει να «τελειώσουν» με το παλιό Οικονομικό, Πολιτικό και Εκδοτικό Κατεστημένο.
Και η σημερινή κυβέρνηση απλά υλοποίησε και αυτή την «εντολή».

Ακόμη όμως και σε αυτή την περίπτωση, είναι σε ΘΕΤΙΚΗ κατεύθυνση η σύνταξη και δημοσιοποίηση ενός τέτοιου πορίσματος.

Δείτε τις 967 σελίδες αυτού του ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ Ντοκουμέντου, κρατήστε το στο αρχείο σας και κυρίως ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ.

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 24, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΕΜΕΤΟΣ: Ολόκληρο το πόρισμα – σοκ για το πλιάτσικο που συνετελέσθη στην χώρα με τα δάνεια στα ΜΜΕ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator