ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ KAI BINTEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ

0


Η έναρξη της κινητοποίησης των αγροτών στην Κορινθία είναι γεγονός!

Οι αγρότες της Κορινθίας αγωνίζονται κατά της οικονομικής εξαθλίωσης και καλούν σε γενικό ξεσηκωμό, εγκαινιάζοντας μια σειρά κινητοποιήσεων σε όλο το νομό.

Τρακτέρ και αγροτικά έφτασαν στο κέντρο της Κορίνθου για να μεταφέρουν το μήνυμα της αντίστασης στην εξαθλίωση, που έχει φτάσει στο απροχώρητο, όπως ανέφεραν οι εκπρόσωποί τους.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi

Τα βίντεο είναι του korinthostv.gr

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 30, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ KAI BINTEO ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΑΓΡΟΤΩΝ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator