Ο Sir Anthony Hopkins ακούει το βαλς που έγραψε πριν από 50 χρόνια για πρώτη φορά - ΒΙΝΤΕΟ

0Ο Βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός Sir Anthony Hopkins πριν από 50 χρόνια έγραψε ένα βαλς, αλλά δεν είχε ποτέ το θάρρος να ζητήσει από κάποια ορχήστρα να το εκτελέσει. Έτσι δεν το είχε ακούσει ποτέ, ώσπου ένας Ολλανδός βιολιστής, ο André Rieu που έμαθε για αυτό το βαλς, του το ζήτησε, και το εκτελεί για πρώτη φορά.
Παρακολουθήστε την αντίδραση του Hopkins.

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 30, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Sir Anthony Hopkins ακούει το βαλς που έγραψε πριν από 50 χρόνια για πρώτη φορά - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator