Τρίωρος ο αποκλεισμός της Πατρών - Κορίνθου από αύριο

0Σε κλιμάκωση των κινητοποιήσεών τους προχωρούν από αύριο Κυριακή οι αγρότες της Αιγιάλειας οι οποίοι θα αποκλείουν την Πατρών - Κορίνθου επί τρείς ώρες αντί για δύο που ίσχυε μέχρι σήμερα.

Για σήμερα Σάββατο θα κλείσουν την εθνική οδό στο ύψος του Αιγίου από τις ς 5 μέχρι τις 7 το απόγευμα.

Ο τρίωρος αποκλεισμός, σε συνδυασμό με τι κυκλοφοριακές ρυθμίσεις που ισχύουν λόγω της κατολισθήσεις αναμένεται να προκαλέσει κυκλοφοριακό κομφούζιο.

Πηγή: patrastimes.gr
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 28, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τρίωρος ο αποκλεισμός της Πατρών - Κορίνθου από αύριο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator