ΝΕΜΕΑ: ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ

0ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ
Α & Β ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ & ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΟ
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ & ΣΥΝΘΕΤΟΥ ΤΟΞΟΥ
Σάββατο 04 & Κυριακή 05 Φεβρουαρίου 2017 
Κλειστό Γυμναστήριο Νεμέας

Η Ελληνική Ομοσπονδία Τοξοβολίας σε συνεργασία με τo σύλλογο Σ.Ο.Α.-Α.Σ.Ο.Ε.Ε.,  τον Αθλητικό Σύλλογο ΑΡΚΑ Ταεκβοντό Άστρους και το Δήμο Νεμέας συνδιοργανώνει Αγώνα Τοξοβολίας Κλειστού Χώρου, Ολυμπιακού & Σύνθετου τόξου Α & Β κατηγορίας, που θα πραγματοποιηθεί στο Κλειστό Γυμναστήριο Νεμέας στις 04 & 05 Φεβρουαρίου 2017 έναρξη 10:00 πμ.
Σας περιμένουμε για να γνωρίσετε από κοντά το άθλημα της τοξοβολίας.

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 28, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΝΕΜΕΑ: ΑΓΩΝΑΣ ΤΟΞΟΒΟΛΙΑΣ ΚΛΕΙΣΤΟΥ ΧΩΡΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator