Αποκάλυψη-σοκ από τον επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής: Κίνδυνος για «νέο 2015»

0Τα προβλήματα για την ελληνική οικονομία θα συνεχιστούν, με τις προοπτικές για το 2017 να μην είναι «τόσο αισιόδοξες», κυρίως λόγω της πολιτικής αβεβαιότητας που προκαλείται από την καθυστέρηση της επίτευξης συμφωνίας με τους δανειστές, ανέφερε ο επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής κ. Παναγιώτης Λιαργκόβας μιλώντας στον realfm 97,8.

Ο κ. Λιαργκόβας κατέδειξε τον κίνδυνο για ένα «νέο 2015» σε περίπτωση που δεν κλείσει εγκαίρως η αξιολόγηση, ενώ παράλληλα εξέφρασε την ελπίδα αυτό να συμβεί τον Φεβρουάριο.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 28, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αποκάλυψη-σοκ από τον επικεφαλής του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής: Κίνδυνος για «νέο 2015»"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator