ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ: "ΟΙΚΟΣ ΕΝΟΧΗΣ"

0


ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ

Η ξέφρενη και ακόρεστη κωμωδία της Νέας Σκηνής του Συλλόγου μας "ΟΙΚΟΣ ΕΝΟΧΗΣ" που είναι αδύνατον να σταματήσει να παίζετε,διότι ζητείται επίμονα από τους θεατές μας ,παρατείνετε για τα 3 επόμενα Σάββατα του Ιανουαρίου 2017. Ήτοι 14, 21,28
ώρα 8:00 μ.μ

Ευχαριστούμε πάρα πολύ όλο τον κόσμο που αγάπησε και στηρίζει με ανεπανάληπτη θέρμη αυτή την παράστασή μας.

Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε όλους τους ανθρώπους που δούλεψαν και δουλεύουν ασταμάτητα για ν ανέβει και να υπάρχει ακόμα αυτή η παράσταση.

Δημοσίευση: Ιανουαρίου 11, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΘΕΑΤΡΟ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ: "ΟΙΚΟΣ ΕΝΟΧΗΣ""

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator