Χρ. Σπίρτζης: Στόχος, μέχρι τέλους 2017 να είναι έτοιμη η νέα σιδηροδρομική γραμμή Κιάτο - Ροδοδάφνη Αιγίου - ΒΙΝΤΕΟ

0



Ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Χρήστος Σπίρτζης, στο πλαίσιο επίσκεψής του σε εργοτάξια της ΕΡΓΟΣΕ στην Κορινθία, έθεσε τους στόχους της κυβέρνησης, τονίζοντας ότι πρώτη προτεραιότητα είναι τα έργα του σιδηροδρόμου και σταθερής τροχιάς.

«Στόχος είναι μέχρι το τέλος του 2017 να είναι έτοιμη η νέα σιδηροδρομική γραμμή από το Κιάτο μέχρι τη Ροδοδάφνη του Αιγίου», ανακοίνωσε ο Σπίρτζης και συνέχισε, λέγοντας ότι στόχος είναι οι πολίτες να φθάνουν, στα τέλη του 2019, από την Αθήνα στην Πάτρα σε μία ώρα και 55 λεπτά, ενώ η απόσταση από την Αθήνα στο Αίγιο θα είναι περίπου μιάμιση ώρα.

Επίσης, πρόσθεσε ότι την επόμενη εβδομάδα θα πάει προς ψήφιση στη Βουλή το έργο του τμήματος Ψαθόπυργος-Ρίο.

Η περιοδεία του κ. Σπίρτζη, η οποία βρίσκεται σε εξέλιξη, ξεκίνησε από τη σήραγγα Μελισσίου κοντά στο Κιάτο, όπου ενημερώθηκε για την πορεία των εργασιών.

Στη συνέχεια, επισκέφθηκε τον υπό κατασκευή σιδηροδρομικό σταθμό του Ξυλοκάστρου και συνομίλησε με τους υπεύθυνους του έργου και τους δημάρχους.

Μαζί με τον υπουργό βρίσκονται ο γγ Υποδομών, Γιώργος Δέδες και ο διευθύνων σύμβουλος της ΕΡΓΟΣΕ, Θάνος Βούρδας, ο οποίος ανακοίνωσε ότι δόθηκαν τεχνικές λύσεις στα σημεία επαφής της νέας σιδηροδρομικής γραμμής με τον νέο αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Πατρών.


Korinthostv.gr
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 24, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χρ. Σπίρτζης: Στόχος, μέχρι τέλους 2017 να είναι έτοιμη η νέα σιδηροδρομική γραμμή Κιάτο - Ροδοδάφνη Αιγίου - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator