Στο Κιάτο σήμερα Σπίρτζης Δέδες για θέματα της Ολυμπίας Οδού και των μεγάλων έργων στην περιοχή

0


 

Συνάντηση του Δημάρχου Σικυωνίων Σπύρου Σταματόπουλου σήμερα με τον υπουργό Υποδομών Χρ. Σπίρτζη και τον ΓΓ Υποδομών Γ. Δέδε για την διόρθωση- ολοκλήρωση των παράπλευρων έργων της Ολυμπίας Οδού, Προαστιακού και των ζημιών-φθορών που προέκυψαν από την κατασκευή των μεγάλων έργων.
Δημοσίευση: Ιανουαρίου 24, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στο Κιάτο σήμερα Σπίρτζης Δέδες για θέματα της Ολυμπίας Οδού και των μεγάλων έργων στην περιοχή"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator