Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου: Καλωσορίσατε στο Web Korinthos!

0



Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου στην προσπάθειά του να προβάλει τα καταστήματα της Πόλης ακόμη περισσότερο μέσα από το διαδίκτυο, δημιούργησε τον ηλεκτρονικό οδηγό Κορίνθου web korinthos, που έχει ως σκοπό να παρουσιάσει σε έναν σύγχρονο και λειτουργικό δικτυακό τόπο, πλήθος επιλεγμένων εταιρειών και επιχειρήσεων με σκοπό ο καταναλωτής να μπορεί εύκολα και γρήγορα να βρει αυτό που αναζητά. 

Η καινοτομία αυτού του οδηγού είναι ότι πρόκειται για έναν ζωντανό οδηγό με καθημερινές προσφορές των επιχειρήσεων και προβολή κάθε νέου εμπορεύματος.

Οι Κορίνθιοι καθώς και οι τουρίστες που επισκέπτονται την Κορινθία, θα μπορούν επιπλέον εύκολα να βρουν τα πάντα για την έξοδο ή την διαμονή τους.

Ο τρόπος κατασκευής του, τον καθιστά τον πιο εύχρηστο και πρακτικό ηλεκτρονικό οδηγό. Όλες οι κατηγορίες είναι λειτουργικά οργανωμένες κατά αλφαβητική σειρά κάνοντας την εύρεση απλή στον οποιονδήποτε.

Ευελπιστούμε ότι σύντομα την προσπάθειά μας θ΄αγκαλιάσουν και οι υπόλοιποι Εμπορικοί Σύλλογοι του Νομού, ώστε να γίνει το μέσο προβολής όλων των Κορινθιακών επιχειρήσεων. Επιθυμούμε, για παρατηρήσεις, σχόλια, διορθώσεις, προτάσεις συνεργασίας να επικοινωνήσετε μαζί μας μέσω mail στο webkorinthos@gmail.com ή στo τηλέφωνο 27410 -75725.


Βασίλης Γεώργαρης
Πρόεδρος του Εμπορικού συλλόγου Κορίνθου
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 06, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου: Καλωσορίσατε στο Web Korinthos!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator