Rap Media: Η Κορινθία στηρίζει τη Θεοπροσφορά - ΒΙΝΤΕΟ

0


Η Rap Media ενώνει τις δυνάμεις της με όλους τους πολίτες και φορείς της Κορινθίας, επιθυμώντας να συνδράμει στο φιλανθρωπικό έργο που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολη της Κορίνθου, με στόχο την ανακούφιση όσο το δυνατόν περισσότερων συμπολιτών μας που βρίσκονται σε ανάγκη.


«Ελάτε να στείλουμε όλοι μαζί το μήνυμα της αγάπης» και σε αυτή την πράξη αλληλεγγύης δεν περισσεύει κανείς.

Από σήμερα 7 Δεκεμβρίου και μέχρι τις 30 Δεκεμβρίου, δημιουργούμε μια μεγάλη ανθρώπινη αλυσίδα αλληλεγγύης και συλλέγουμε τρόφιμα μακράς διάρκειας από όλο το νομό Κορινθίας για τις οικογένειες που ζουν κάτω από τα όρια της φτώχειας. Γεμίζουμε τα ράφια της «Θεοσπροσφοράς» με λάδι, φασόλια, φακές, ρεβύθια, μακαρόνια, κοφτό μακαρονάκι, τοματοχυμούς, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ. Προσφέρουμε παιχνίδια για ν' ανθίσουν ξανά τα παιδικά χαμόγελα.

«Ελάτε να δώσουμε δύναμη στη συλλογικότητα και να κάνουμε το μήνυμα κίνημα ! »

Η Rap Media δημιούργησε ειδική σελίδα στο Facebook με σκοπό τη διαρκή ενημέρωση και διαδραστική επικοινωνία με όσους συμπολίτες μας ενδιαφέρονται να προσφέρουν. Οι ενημερώσεις θα είναι συνεχείς για τον τόπο και τον τρόπο συλλογής των τροφίμων.

Η Rap Media καλεί όλα τα ΜΜΕ του νομού να συμμετάσχουν στην προβολή και γνωστοποίηση της συγκεκριμένης δράσης, ώστε όλοι μαζί και χωρίς διακρίσεις να συμβάλλουμε σε αυτήν την εκστρατεία αλληλεγγύης. Όποιο ΜΜΕ (τηλεόραση, ραδιόφωνο, ιστοσελίδα) επιθυμεί να συμμετάσχει, μπορεί να μεταφέρει το τηλεοπτικό και ραδιοφωνικό μήνυμα αλλά και το banner της δράσης «Η Κορινθία στηρίζει την Θεοπροσφορά» αρκεί να το δηλώσει στην σελίδα μας στο facebook «Η Κορινθία στηρίζει τη Θεοπροσφορά» (https://www.facebook.com/ueoprosfora/?fref=ts). Κατόπιν τούτου, θα αναγράφεται σε όλα τα δελτία τύπου και ενημερώσεις της Rap Media που θα αφορούν τη δράση αυτή.

«Όλοι μαζί μπορούμε»

Την πρόταση της Rap Media έκανε αποδεκτή με ιδιαίτερη χαρά ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος.



«Σας συγχαίρομεν δια την πρωτοβουλία, την οποία προτίθεσθε να αναλάβητε, παρέχοντες ασμένως την ημετέραν Αρχιερατικήν ευλογίαν προς πραγματοποίησιν των σχεδιασθέντων ενεργειών σας δια τον συγκεκριμένον σκοπόν» αναφέρει ο Μητροπολίτης Κορίνθου στην επιστολή του προς τον κ. Δημήτρη Ραψωματιώτη και την Rap Media, και καταλήγει: «H πρόθεσίς Σας αγαθή δια την κοινωνικήν προσφοράν της καθ' ημάς Ιεράς Μητρόπολεως, αγαθωτέρα θα αποδειχθή όταν αυτή πραγματοποιηθή κατά τους σχεδιασμούς σας προς ωφέλεια των οικονομικώς αδυνάτων και όχι μόνο συνανθρώπων, αδελφών του Χριστού!»

Οποιοσδήποτε επιθυμεί να συνδράμει με το δικό του τρόπο, μπορεί να επικοινωνήσει με την υπεύθυνη για το συντονισμό της δράσης κ. Τζένη Σουκαρά - υπεύθυνη ενημέρωσης και επικοινωνίας της Rap Media - στο τηλέφωνο 27416 00888.

ΤΗΛ: 27416 00888 E-MAIL: info@rapmedia.gr WEB: www.rapmedia.gr
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 08, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Rap Media: Η Κορινθία στηρίζει τη Θεοπροσφορά - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator