Χαλαράαα ο Κ. Καραμανλής! Πήγε στην ορεινή Λακωνία για να… ξεκουραστεί - ΦΩΤΟ

0Στην ορεινή Λακωνία βρέθηκε ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Καραμανλής με την οικογένεια του, για ολιγοήμερες… διακοπές.

Μαζί τους, ήταν όπως πάντα και ο πολύ καλός φίλος του πρώην πρωθυπουργού, αλλά και πρώην γενικός γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Ζαγορίτης.

Ειδικότερα, ο κ. Καραμανλής βρέθηκε στο Γεωργίτσι ύστερα από πρόσκληση του Θέμη Σκρεπέτη, τέως προέδρου του γειτονικού χωριού Πελλάνα.Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 08, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Χαλαράαα ο Κ. Καραμανλής! Πήγε στην ορεινή Λακωνία για να… ξεκουραστεί - ΦΩΤΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator