Το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ! Με το… ζόρι δεύτερο κόμμα σε δημοσκόπηση της Prorata - Γκρεμίζεται η Χρυσή Αυγή από 3ο κόμμα

0



Την οριστική κατάρρευση του ΣΥΡΙΖΑ αποτυπώνει η δημοσκόπηση της Prorata για την «Εφημερίδα των Συντακτών», που δημοσιεύεται στο σημερινό φύλλο, αφού το ποσοστό της δυνητικής εκλογικής επιρροής του, δηλαδή το ποσοστό των ψηφοφόρων που δίνουν από 50% πιθανότητες και πάνω να ψηφίσουν το εν λόγω κόμμα, είναι σε πολύ χαμηλά επίπεδα!

Αναλυτικά τα ποσοστά της δυνητικής εκλογικής επιρροής των κομμάτων:


Κατά τα άλλα τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Prorata καταδεικνύουν πως η πλειοψηφία τάσσεται κατά του διαχωρισμού Κράτους-Εκκλησίας, υπέρ της μισθοδοσίας των κληρικών από το Δημόσιο, υπέρ της ίδρυσης ιδιωτικών πανεπιστημίων, υπέρ της απόλυσης δημοσίων υπαλλήλων και υπέρ της μείωσης της φορολογίας των επιχειρήσεων.

Συγκεκριμένα, οι ερωτώντες απαντούν:

• Για το εάν η Εκκλησία πρέπει να διαχωριστεί από το ελληνικό κράτος: συμφωνεί πλήρως ή μάλλον συμφωνεί το 38%, μάλλον διαφωνεί ή διαφωνεί πλήρως το 46%, ούτε συμφωνεί ούτε διαφωνεί το 14%, ενώ το 2% «Δεν ξέρει/δεν απαντά».

• Για το εάν οι μισθοί των κληρικών πρέπει να καταβάλλονται από το κράτος: συμφωνεί πλήρως ή μάλλον συμφωνεί το 42%, μάλλον διαφωνεί ή διαφωνεί πλήρως το 40%, ούτε συμφωνεί ούτε διαφωνεί το 12%, ενώ το 6% «Δεν ξέρει/δεν απαντά».

• Για το εάν πρέπει να επιτραπεί η ίδρυση ιδιωτικών πανεπιστημίων: συμφωνεί πλήρως ή μάλλον συμφωνεί το 61%, μάλλον διαφωνεί ή διαφωνεί πλήρως το 25%, ούτε συμφωνεί ούτε διαφωνεί το 11% και το 3% «Δεν ξέρει/δεν απαντά».

• Για το εάν πρέπει να απολύονται οι δημόσιοι υπάλληλοι που αξιολογούνται αρνητικά: συμφωνεί πλήρως ή μάλλον συμφωνεί το 63%, ενώ μάλλον διαφωνεί ή διαφωνεί πλήρως το 18%.

• Για το εάν πρέπει να είναι χαμηλότερη η φορολογία των επιχειρήσεων: συμφωνεί πλήρως ή μάλλον συμφωνεί το 81%, ενώ μάλλον διαφωνεί ή διαφωνεί πλήρως το 8%.


Πηγή: efsyn.gr
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 05, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το τέλος του ΣΥΡΙΖΑ! Με το… ζόρι δεύτερο κόμμα σε δημοσκόπηση της Prorata - Γκρεμίζεται η Χρυσή Αυγή από 3ο κόμμα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator