Μας πήραν χαμπάρι… «Γιατί να φοράει στρατιωτική στολή ένας πολιτικός» αναρωτιέται υπουργός της Αλβανίας

0



Η Αλβανίδα υπουργός Άμυνας, Μιμί Κοντέλι σχολίασε με μια έμμεση αναφορά της τον Έλληνα ομόλογο της, Πάνο Καμμένο, θέτοντας την εύλογη ερώτηση: «γιατί ένας πολιτικός σήμερα επιλεγεί να φοράει στρατιωτική στολή».

«Το ΝΑΤΟ δημιουργήθηκε για να ενώσει τις δημοκρατικές χώρες του βόρειου ημισφαιρίου απέναντι σε οποιαδήποτε απειλή. Όμως σήμερα δυσκολεύομαι να καταλάβω γιατί ο οποιοσδήποτε πολιτικός στα Βαλκάνια φορά στρατιωτική στολή και προσπαθεί να ξυπνήσει τα φαντάσματα του παρελθόντος. Έχουν παρέλθει οι εποχές των υπολοχαγών. Δώστε στην ειρήνη μία ευκαιρία», έγραψε η υπουργός στο Facebook.

Αν και η Αλβανίδα υπουργός Άμυνας δεν κατονομάζει τον Πάνο Καμμένο στην ανάρτησή της, τα ΜΜΕ της γειτονικής χώρας ερμήνευσαν τα γραφόμενά της ως απάντηση στις δηλώσεις του έλληνα ομολόγου της.

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη ο κ. Καμμένος, με στολή παραλλαγής, διανυκτέρευσε στο ακριτικό στρατιωτικό φυλάκιο της Μολυβδοσκέπαστης, στην Ήπειρο και έστειλε μηνύματα προς την Άγκυρα και τα Τίρανα.

(πηγή: iefimerida)
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 05, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μας πήραν χαμπάρι… «Γιατί να φοράει στρατιωτική στολή ένας πολιτικός» αναρωτιέται υπουργός της Αλβανίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator