Παρουσίαση του βιβλίου της Ελένης Σβορώνου "ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΑΣ" στο Πνευματικό Κέντρο Εξαμιλίων

0


Την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου 2016, στο Πνευματικό Κέντρο Εξαμιλίων Κορινθίας, η Δανειστική Βιβλιοθήκη του Πολιτιστικού Συλλόγου Εξαμιλίων σε συνεργασία με το βιβλιοπωλείο ΚΙΒΩΤΟΣ και τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΚΑΛΕΙΔΟΣΚΟΠΙΟ παρουσίασαν το βιβλίο της Ελένης Σβορώνου "ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΑΣ".

Η συγγραφέας με ζωντάνια, χιούμορ, παιχνίδι, ζωγραφική και γενικά δράση βοήθησε τα παιδιά να καταλάβουν πώς, ξεκινώντας από τη γειτονιά μας, μπορούμε να κάνουμε πιο όμορφο τον τόπο που ζούμε, με σεβασμό και αγάπη στη φύση κι έτσι στον ίδιο μας τον εαυτό.

Οι πωλήσεις του βιβλίου στηρίζουν το WWF Ελλάς.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
tel.6937650867
www.phototsetsi.gr
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 05, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Παρουσίαση του βιβλίου της Ελένης Σβορώνου "ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΑΣ" στο Πνευματικό Κέντρο Εξαμιλίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator