Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου υποστηρίζει το "Corinthians Christmas Festival 2016" που διοργανώνει ο Δήμος Κορινθίων

0



Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου υποστηρίζει το “Corinthians Christmas Festival 2016”, που διοργανώνεται από 17 έως 23 Δεκεμβρίου 2016,στην πλατεία “περιβολάκια” της Κορίνθου και συμμετέχει ενεργά στις παράλληλες εκδηλώσεις αυτής της μεγάλης Παγκορινθιακής γιορτής, αναδεικνύοντας την αγορά της Κορίνθου ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ !

Το “Corinthians Christmas Festival 2016” διοργανώνεται με πρωτοβουλία του Δήμου Κορινθίων και την ενεργό συμμετοχή των Δήμων της Κορινθίας, με στόχο να προβάλει την διαφορετικότητα και τα ειδικά χαρακτηριστικά των άυλων πολιτιστικών αγαθών του Νομού Κορινθίας, που δυνητικά μπορούν να αποτελέσουν το έναυσμα για την έναρξη ενός ευρύτερου πολιτιστικού διαλόγου ανάμεσα στους Δήμους, τους Επαγγελματικούς Φορείς και τις παραγωγικές δυνάμεις που αυτοί εκπροσωπούν για την προώθηση της τοπικής κοινωνικοοικονομικής ανάπτυξης.

Στην φετινή διοργάνωση τον απαιτούμενο εορταστικό τόνο των ημερών θα δώσουν τα καταστήματα της πόλης της Κορίνθου ,που “αγκαλιάζουν” τις φιλοξενούμενες ομάδες οι οποίες θα διαθέτουν τα δικά τους τοπικά παραδοσιακά προϊόντα, αλλά και Xριστουγεννιάτικα είδη & αξεσουάρ συνθέτοντας έτσι ένα μοναδικό «γιορτινό ταξίδι γεύσεων και εμπειρίας» !

Φέτος τα Χριστούγεννα

ΔΟΚΙΜΑΣΕ, ΑΓΟΡΑΣΕ, ΓΙΟΡΤΑΣΕ !

H χριστουγεννιάτικη αγορά της Κορίνθου είναι «μαγειρεμένη» με φρέσκα υλικά μνήμης, σύμφωνα με παλιές συνταγές αναδρομής και σχεδιάζεται να παρουσιαστεί με εύφορη διακόσμηση, σαν «ζωγραφισμένο πιάτο»!
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 07, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Εμπορικός Σύλλογος Κορίνθου υποστηρίζει το "Corinthians Christmas Festival 2016" που διοργανώνει ο Δήμος Κορινθίων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator