ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Από την εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του πρώην Δημάρχου ΘΩΜΑ ΘΩΜΑΪΔΗ

0


Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016, στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου, πραγματοποιήθηκε εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του πρώην Δημάρχου ΘΩΜΑ ΘΩΜΑΪΔΗ, στην οποία έγινε και η επίσημη ονοματοδοσία του Θεάτρου.

Εκπρόσωποι της Πολιτείας και της Εκκλησίας, συγγενείς και φίλοι προσήλθαν στην εκδήλωση για να τιμήσουν την μόνιμη παρουσία μιας σημαντικής απουσίας…

Για τον ΘΩΜΑ ΘΩΜΑΪΔΗ μίλησε, αρχικά, η Δημοσιογράφος κ.Τζένη Σουκαρά, η οποία είχε και την ευθύνη παρουσίασης της εκδήλωσης και στην συνέχεια, περιεκτικά, με σεμνότητα και σεβασμό ο κ.Χρήστος Χασικίδης, Πρόεδρος του Δ.Σ. του Δήμου Κορινθίων.

Εκτενώς, στην προσωπικότητα και το έργο του ΘΩΜΑ ΘΩΜΑΪΔΗ αναφέρθηκε ο Δήμαρχος Κορινθίων, κ.Αλέξανδρος Πνευματικός.

Την εκδήλωση πλαισίωσε το γυναικείο φωνητικό σύνολο του ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων "OPUS FEMINA", υπό την διεύθυνση της κ.Φάλιας Παπαγιαννοπούλου.

Η μικρότερη κόρη, συγκρατώντας με δυσκολία τα δάκρυα, μίλησε για την πολύπλευρη προσωπικότητα του πατέρα και την πληγή της απουσίας του, ενώ το βίντεο με στιγμιότυπα από τη ζωή του ΘΩΜΑ ΘΩΜΑΪΔΗ δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με τα αποκαλυπτήρια της μαρμάρινης επιγραφής: "ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ ΘΩΜΑΣ ΘΩΜΑΪΔΗΣ".

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
tel.6937650867
www.phototsetsi.gr
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 06, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Από την εκδήλωση αφιερωμένη στη μνήμη του πρώην Δημάρχου ΘΩΜΑ ΘΩΜΑΪΔΗ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator