Σάββας Καλεντερίδης: Γιατί η Τουρκία δεν θα επιτεθεί στην Ελλάδα - Γνωρίζει ότι αν το κάνει, απειλείται με διαμελισμό - ΒΙΝΤΕΟ

0Ο ΣΑΒΒΑΣ ΚΑΛΕΝΤΕΡΙΔΗΣ ΜΙΛΑ ΣΤΟ ΕΝΑ Κ.Ε. ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΣ, ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ, ΤΟ ΚΟΥΡΔΙΚΟ, ΤΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΕ ΗΠΑ, ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ Ε.Ε. ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΟΔΗΓΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 06, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σάββας Καλεντερίδης: Γιατί η Τουρκία δεν θα επιτεθεί στην Ελλάδα - Γνωρίζει ότι αν το κάνει, απειλείται με διαμελισμό - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator