"Αλληλεγγύη – Αντίσταση στο Ξυλόκαστρο": Προβολή ταινίας

0


Η Αλληλεγγύη – Αντίσταση στο Ξυλόκαστρο και οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου. 2ου και 3ου Δημοτικού Σχολείου Ξυλοκάστρου καθώς και των Δημοτικών Σχολείων Καμαρίου και Λυκοποριάς σας καλούν στην προβολή της παιδικής ταινίας «Η αρκούδα», την Κυριακή 18 Δεκεμβρίου στις 6μμ στο θέατρο Άγγ. Σικελιανός.

Ένα μικρό αρκουδάκι μένει μοναχό του και φοβισμένο. Συντροφιά και προστασία θα βρει δίπλα σε ένα μεγάλο αρσενικό, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό για να αποφύγει δύο κυνηγούς. Η σχέση που αναπτύσσεται ανάμεσα στα άγρια αυτά ζώα και τον άνθρωπο εξελίσσεται και επιτέλους οι κυνηγοί κατανοούν ότι η μεγαλύτερη συγκίνηση δεν είναι να σκοτώνεις, αλλά να αφήνεις να ζουν.

Θα υπάρχει συμβολικό εισιτήριο 2 € και τα έσοδα θα διατεθούν για την στήριξη οικογένειας της περιοχής.

Ξυλόκαστρο, 14 Δεκεμβρίου 2016
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 15, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""Αλληλεγγύη – Αντίσταση στο Ξυλόκαστρο": Προβολή ταινίας"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator