Λυμπεράκη: Οι συνταξιούχοι είναι ωφελημένοι της κρίσης δεν έπρεπε να πάρουν επίδομα - ΒΙΝΤΕΟ

0



Σε μια απίστευτη δήλωση προχώρησε η Αντιγόνη Λυμπεράκη για τους συνταξιούχους και το έκτακτο επίδομα για αυτούς που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός
Τα όσα υποστήριξε η ξαδέρφη του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη συνοψίζεται στη φράση «γιατί να τα πάρουν οι συνταξιούχοι και να μην τα πάρουν άλλοι».

Κάπως έτσι λοιπόν υποστήριξε πως «μέσα στην κρίση οι συνταξιούχοι συγκράτησαν κάπως τα εισοδήματά τους» εκφράζοντας ταυτόχρονα την αρνητική της στάση στις εξαγγελίες και τις κινήσεις του πρωθυπουργού προς υποστήριξη των χαμηλοσυνταξιούχων.

Μην ξεχνάμε ότι η "ποταμίσια" Λυμπεράκη είχε δηλώσει στο παρελθόν πως οι φτωχοί, στις κρίσιμες στιγμές κάνουν τις λάθος επιλογές.

Δείτε το βίντεο:

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 15, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Λυμπεράκη: Οι συνταξιούχοι είναι ωφελημένοι της κρίσης δεν έπρεπε να πάρουν επίδομα - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator