Φιλαρμονική του ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ

0


Την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2016, στο Δημοτικό Θέατρο της Κορίνθου, "Θωμάς ΘωμαΪδης", η Φιλαρμονική του ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων πραγματοποίησε την Χριστουγεννιάτικη Συναυλία της.

Την επιμέλεια του προγράμματος και τη Διεύθυνση της Φιλαρμονικής είχε η Γλυκερία ΜωραΪτάκη.

Στην επιμέλεια των κειμένων και την παρουσίαση της εκδήλωσης ήταν η Μυρτώ Κόρκα, ηθοποιός.

Ακούστηκαν κομμάτια ταιριαστά της Χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας από τα μέλη της Φιλαρμονικής και από σολίστ σε Όμποε, Φλάουτο, Μαρίμπα και Σαξόφωνο Άλτο.

Η εκδήλωση έκλεισε με την εμφάνιση του Άη Βασίλη, τα Κάλαντα των Χριστουγέννων και το ενθουσιώδες χειροκρότημα του κοινού!

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
tel.0030 6937650867
www.phototsetsi.gr
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsiΔημοσίευση: Δεκεμβρίου 24, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Φιλαρμονική του ΚΕ.Π.Α.Π. Δήμου Κορινθίων: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΝΑΥΛΙΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator