Η απίστευτη γκάφα του Μαξίμου: Θα ενισχύσουμε νησιά όπως η Μυτιλήνη και η... Λέσβος!

0



Η πρεμούρα να εκλαϊκεύσει τα μέτρα για τα νησιά που εξήγγειλε από την Νίσυρο ο Αλέξης Τσίπρας οδήγησε το Μαξίμου σε μια γκάφα... ολκής.

Έκαναν την Λέσβο και την Μυτιλήνη (την πρωτεύουσα της) δύο διαφορετικά νησιά!

Στο non paper που διένειμε το Μαξίμου, στο σημείο 21 για τα μέτρα ελάφρυνσης των νησιών ανέφερε:

«Έκτακτη ενίσχυση με 1,68 εκ ευρώ για 4.000 κτηνοτρόφους για τη ζωική παραγωγή των νησιών, όπως η Μυτιλήνη, η Λέσβος, η Κως, η Σάμος, η Χίος, που έχουν πληγεί από την προσφυγική κρίση».

Αρκετές ώρες αργότερα, κάποιος εντόπισε την γκάφα και εστάλη ορθή επανάληψη:

21. Έκτακτη ενίσχυση με 1,68 εκ ευρώ για 4.000 κτηνοτρόφους για τη ζωική παραγωγή των νησιών, όπως η Λέσβος, η Κως, η Σάμος, η Χίος, που έχουν πληγεί από την προσφυγική κρίση.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 13, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η απίστευτη γκάφα του Μαξίμου: Θα ενισχύσουμε νησιά όπως η Μυτιλήνη και η... Λέσβος!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator