Ανδρες των ΜΑΤ μηνύουν την ηγεσία τους: «Μας έστειλαν ως πρόβατα επί σφαγήν» λενε!

0



Δεν άντεξαν άλλο φαίνεται οι άνδρες των ΜΑΤ την τακτική της πολιτικής και φυσικής τους ηγεσίας να τους κάνει τον «σάκο του μποξ» κάθε φορά που γίνονται επεισόδια και στράφηκαν εναντίον των ανωτέρων τους.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Καθημερινή»: Μήνυση κατά αξιωματικών – συντονιστών κατέθεσαν άνδρες των ΜΑΤ, με αφορμή το πρωινό της 31ης Οκτωβρίου όταν μια διμοιρία των ΜΑΤ δέχθηκε σφοδρή συντονισμένη επίθεση από κουκουλοφόρους, οπλισμένους με ρόπαλα, λοστούς και καδρόνια στα προσφυγικά της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.

«Μας έστειλαν ως πρόβατα επί σφαγήν, απροστάτευτους σε κινδύνους, με αποτέλεσμα να τραυματιστούμε σοβαρά… Μας έστειλαν σε μια επίθεση που ήξεραν ότι ήταν προορισμένη να αποτύχει», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην μήνυσή τους.

Όπως αναφέρει η Καθημερινή, οι άνδρες των ΜΑΤ κάνουν λόγο για έλλειψη σχεδίου και σαφών εντολών των ανωτέρων τους με αποτέλεσμα όπως αναφέρουν «να οπισθοχωρήσουμε, όλοι τραυματιστήκαμε, ευτύχημα που επιζήσαμε».

Την ηγεσία της ελληνικής αστυνομίας κατηγορεί ευθέως η Ένωση Αστυνομικών Αθηνών, λέγοντας ότι εκθέτει τους αστυνομικούς σε κίνδυνο, εξυπηρετώντας πολιτικές σκοπιμότητες.
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ανδρες των ΜΑΤ μηνύουν την ηγεσία τους: «Μας έστειλαν ως πρόβατα επί σφαγήν» λενε!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator