Γιατί όλοι ξεκαρδίστηκαν στα γέλια με τον Τσακαλώτο - ΒΙΝΤΕΟ

0Εξαιρετικά… παθιασμένος εμφανίστηκε στην ομιλία του για τον προϋπολογισμό ο Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο οποίος δεν δίστασε ακόμα και να μιλήσει… με τον εαυτό του, πάνω στον ειρμό της σκέψης του!

Ο υπουργός Οικονομικών είπε χαρακτηριστικά: «Κόβω το κεφάλι… ποιου να κόψω; Όχι κανενός… Κόβω το κεφάλι κάποιου που… δεν συμπαθώ…», κάνοντας όλους τους βουλευτές να ξεκαρδιστούν, ενώ και ο ίδιος χαμογέλασε, συνειδητοποιώντας τι είχε πει.

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιατί όλοι ξεκαρδίστηκαν στα γέλια με τον Τσακαλώτο - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator