Δημοσκόπηση Marc: Δεν το «γυρνάει» με τίποτα ο ΣΥΡΙΖΑ - Πήρε οριστικό «διαζύγιο» με τους ψηφοφόρους

0



Μεγάλο προβάδισμα ΝΔ έναντι ΣΥΡΙΖΑ, 5κομματική Βουλή και οριστικό «διαζύγιο» με τους ψηφοφόρους που είχαν προτιμήσει τον Αλέξη Τσίπρα σε προηγούμενες εκλογές για τον ΣΥΡΙΖΑ καταγράφει μεταξύ άλλων η εταιρεία Marc για λογαριασμό της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Ειδικότερα, στην πρόθεση ψήφου επί των εγκύρων η Marc δείχνει:

-Νέα Δημοκρατία 30,5%,

-ΣΥΡΙΖΑ 15,1%

-Χρυσή Αυγή 6,74%

-ΚΚΕ 6,74%

-Δημοκρατική Συμπαράταξη 5,26%

Και από εκεί και πέρα εκτός Βουλής οριακά η Ένωση Κεντρώων με 2,84%, 263% οι ΑΝΕΛ, όπως επίσης και η Πλεύση Ελευθερίας, ενώ μακριά το Ποτάμι με 1,79%.


Σύμφωνα με την δημοσκόπηση, η διαφορά μεγαλώνει σταθερά, κάτι που οφείλεται στην απευθείας μετακίνηση ψηφοφόρων από τον ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ, ενώ πλέον 1 στους 2 πολίτες θέλει -για πρώτη φορά- κυβέρνηση με κορμό το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.


Επίσης, 59,3% των αναποφάσιστων που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ δεν επιστρέφει στο κόμμα, ενώ σε ποσοστό 65% οι ερωτηθέντες είπαν πως ήταν λάθος το ταξίδι του Αλέξη Τσίπρα στην Κούβα, προκειμένου να εκφωνήσει επικήδειο λόγο για τον ηγέτη της κουβανικής επανάστασης Φιντέλ Κάστρο. Σημαντικό είναι και το ότι ένα ποσοστό 67% από όσους ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ κρίνει αρνητικά την πορεία της κυβέρνησης.

Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 11, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δημοσκόπηση Marc: Δεν το «γυρνάει» με τίποτα ο ΣΥΡΙΖΑ - Πήρε οριστικό «διαζύγιο» με τους ψηφοφόρους"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator