Μπαλαούρας και Κυρίτσηδες κρατούν σε εφεδρεία τους ναζί Χρυσαυγίτες

0



«Οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι απλοί άνθρωποι που παρασύρθηκαν από τους ρατσιστές, δεν είναι φασίστες». Τάδε έφη Μπαλαούρας! «Προεδρικός» του ΣΥΡΙΖΑ, της πτέρυγας- παλαιότερα- των υποστηρικτών του Γ. Μπανιά.

Γράφει η Αλίκη Χατζή

Όλοι οι άνθρωποι του Αλέξη έσπευσαν να υποστηρίξουν τον κ. Παρακευόπουλο για τις θέσεις του για την Χρυσή Αυγή. Προηγήθηκαν Κυρίτσης και Ζαχαριάδης, οι οποίοι, όπως το 2008 αρνούνταν να καταδικάσουν ξεκάθαρα τα βίαια επεισόδια και τους βανδαλισμούς με αφορμή την δολοφονία Γρηγορόπουλου, έτσι και σήμερα αρνούνται να διαφωνήσουν με τον σύντροφο τους πρώην υπουργό Δικαιοσύνης, που ζήτησε σύγκλιση με τη ναζιστική οργάνωση.

Το 2008 κάλυπταν και προστάτευαν το κίνημα της εξεγερμένης νεολαίας, ώστε να την κατευθύνουν προς τα Αριστερά, σήμερα απευθύνονται στους παραπλανημένους από τους ναζί για να τους εκδημοκρατίσουν! Η αλήθεια είναι άλλη κι είναι η εξής: Επιχειρούν να στρογγυλέψουν τις γωνίες, να μην θιγούν οι ναζιστές συμπολίτες, για να τους κρατάν σε εφεδρεία.

Πράττουν όπως ακριβώς έπραξαν το 2013 , όταν έβλεπαν στο πρόσωπο του Καμμένου τον εν δυνάμει κυβερνητικό εταίρο. Τότε που ο ακροδεξιός συγκυβερνήτης σήμερα, καλούσε τα απελπισμένα από την κρίση πλήθη να λιντσάρουν τον δήμαρχο του Δήμου Αριστοτέλη! Ο ΣΥΡΙΖΑ και τα «Προεδρικά» στελέχη του προσέφεραν ουρανοκατέβατη κάλυψη στον κύριο Καμμένο με τα «ναι μεν, αλλά…»  που δήλωναν και ανακοίνωναν. Υπερασπιζόταν έναν χονδροειδή λαϊκιστή πολιτικό, ο οποίος εν έτη 2013 προέτρεπε , αντί άλλης πολιτικής αντιπαράθεσης, να λιντσαριστεί δημοσίως ένας πολιτικός του αντίπαλος .

Αυτόν τον πολιτικό διάλογο με τους ναζί ευαγγελίζονται λοιπόν στην… υπερευαίσθητη Κουμουνδούρου και στο φιλεύσπλαχνο Μαξίμου; Ή έχουν παραζαλιστεί από τα μεθυστικά αρώματα της εξουσίας και στα άτομα αυτά βλέπουν τους εν δυνάμει ψηφοφόρους – στηρίγματα;
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 15, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Μπαλαούρας και Κυρίτσηδες κρατούν σε εφεδρεία τους ναζί Χρυσαυγίτες"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator