Αυτές είναι διεθνείς… επαφές! Ο Τσίπρας απευθύνθηκε στον Γιούρι Γκέλερ για να… σώσει την Ελλάδα

0



Μια απρόσμενη συνάντηση, που πολλοί δεν πίστεψαν παρά τη δημοσίευση της σχετικής φωτογραφίας είχαν στο Ισραήλ ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και ο γνωστός… μάγος Γιούρι Γκέλερ, κατά την πρόσφατη επίσκεψη εκεί του πρωθυπουργού.

Όπως είπε στην κάμερα του Epsilon για την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου ο Γ. Γκέλερ: «Είδα τον Αλέξη και γνωριστήκαμε εδώ στο Ισραήλ. Είναι ένας εμφανίσιμος, ένας σταρ και πήγα να τον συναντήσω και λύγισα ένα κουτάλι μπροστά του. Ήταν πολύ φιλικός και έδειξε εντυπωσιασμένος. Δεν το πίστευε αυτό που έκανα και του έδωσα το κουτάλι να το πάρει μαζί του στην Ελλάδα. Τότε ο Τσίπρας με ρώτησε ποιες είναι οι δυνάμεις μου και αν μπορώ να βοηθήσω την Ελλάδα. Του είπα ότι μπορώ να το κάνω με τη βοήθεια της θετικής ενέργειας. Θα ήθελα να με καλέσει η κυβέρνηση χωρίς να πληρωθώ για να τη βοηθήσω…».
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 12, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αυτές είναι διεθνείς… επαφές! Ο Τσίπρας απευθύνθηκε στον Γιούρι Γκέλερ για να… σώσει την Ελλάδα"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator