ΤΟ ΤΣΕΜΠΑΛΟ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΩΔΕΙΟ

0


Το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016, το Σύγχρονο Κορινθιακό Ωδείο υποδέχτηκε, στην αίθουσα Συναυλιών του, το τσέμπαλο.

Tο Μουσικό Σύνολο "Ortensia", Baroque Ensemble, με την κ.Κατερίνα Κτώνα, τσέμπαλο, την κ.Τίνα Ανδρικοπούλου, σοπράνο, την κ.Μαρία Κολέτου , φλάουτο με ράμφος και την κ.Fabiola Ojeda, μπαρόκ τσέλο, προσέφερε μοναδικά ακούσματα της εποχής του μπαρόκ σε όσους παρακολούθησαν την συναυλία.

Την εκδήλωση πλαισίωσαν, με Χριστουγεννιάτικες μελωδίες, μαθήτριες της κ.Μαρίας Κολέτου, στο Σύγχρονο Κορινθιακό Ωδείο.

Το κοινό, κατενθουσιασμένο, χειροκρότησε και ευχαρίστησε τα μέλη του συνόλου, "Ortensia", τις μαθήτριες και φυσικά, την Διευθύντρια του Ωδείου, κ.Γεωργία Γιαννακοπούλου.

Τσέτσι Τσάνκοβ
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος
Μέλος του Δ.Σ της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου του Εξωτερικού
6937650867
phototsetsi.gr


Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 18, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΟ ΤΣΕΜΠΑΛΟ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΩΔΕΙΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator