Ηθικώς επί χρήμασι νεκροί

0Απ’ όταν η Αριστερά που Γονάτισε τα έκανε μαντάρα σε πολιτικό επίπεδο, αποδεικνύεται ότι πολλά από τα στελέχη της δεν έχουν κανένα πρόβλημα να τα κάνουν μαντάρα και σε ηθικό επίπεδο.

Κι έτσι, έχουν παραλάβει αυτό που οι ίδιοι με περισσή αλαζονεία αναγορεύουν για τον εαυτόν τους ως ηθικό πλεονέκτημα και το έχουν κάνει του αλατιού.

Στον ίδιο βαθμό που η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ εξυπηρετεί τους κρατικοδίαιτους ισχυρούς, στον ίδιο βαθμό βολεύει και τα κομματικά πελατάκια στις κρατικές δομές. Ντροπαλά στην αρχή, αναισχυντοεπαισχύντως πλέον.

Η κυρία Νοτοπούλου τακτοποιείται με 2.500 καθαρά συν τα εξτραδάκια στο γραφείο ρουσφετιών του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη. Εκτός των άλλων τίτλων, το βιογραφικό της κυρίας Νοτοπούλου κοσμείται από μια τρίμηνη απασχόληση στον δήμο Θεσσαλονίκης «στην αποκομιδή των απορριμμάτων και στο σάρωμα των οδών» (2012).

Θα ήταν τιμή δική της και καμάρι όλων μας, αν η κυρία Νοτοπούλου από τα σκουπίδια ανήρχετο κατ’ αξίαν στα χρυσοτρίκλινα της εξουσίας, πλην όμως, φευ, υπήρξε απλώς μια αργόμισθη. Εις υγείαν των κορόιδων που μεταναστεύουν για μια μπουκιά ψωμί.

Αργόμισθη είναι και τώρα!
Με 16 χωροφύλακες να τη φυλάνε!

Αργόμισθη και προτεζέ! Το ιδανικό δηλαδή της Τσιπραίικης Αριστεράς, όταν ομιλεί για το «νόμιμο και το ηθικόν». Όπως ο κ. Κοντονής, όταν διορίζει την κυρία Γιαννακάκη. Διότι, παρ’ ότι κατά Καρανίκα «η καριέρα είναι χολέρα», ουδείς χάνεται, αν είναι άνθρωπος αρχών, όπως η εκ ΔΗΜΑΡ ορμώμενη κυρία Γιαννακάκη.

Πολυσχιδής προσωπικότης, ανακατεμένη με εκδηλώσεις τουρκόφιλων μειονοτικών στη Θράκη με τις ευλογίες και του γνωστού κ. Δημητρά - να μην ακούσει η κυρία Γιαννακάκη το κάλεσμα της πατρίδας και στο κέλευσμα του κ. Κοντονή να υπηρετήσει τον λαό; Αυτόν τον λαϊκιστή λαό που δεν στέργει να παραδώσει το όνομα της Μακεδονίας ή να προδώσει τη Θράκη.

Ευτυχώς όμως που υπάρχουν και οι Συριζαίοι εκείνοι που αναλώνονται αφιλοκερδώς. Αφιλοκερδώς πέταξε ως την Κούβα και επέστρεψε η κυρία Νίνα Κασιμάτη. Αφιλοκερδώς επέστρεψε και ο κ. Μηλιός για να μοιράζει κονδύλια από το υπουργείο Πολιτισμού. Μάλιστα κάνοντας την καρδιά του πέτρα, διότι η κυβέρνηση που υπηρετεί είναι μια μνημονιακή κυβέρνηση, ένας μεταλλαγμένος μνημονιακός ΣΥΡΙΖΑ, καθώς ο ίδιος ο κ. Μηλιός εξακολουθεί να λέει.

Οχι, μην τρελαίνεσθε! Ανηθικότητα χωρίς τον παραλογισμό που τη δικαιολογεί, δεν νοείται. Για παράδειγμα ο φιλοκυβερνητικός Τύπος, όταν γράφει εκστασιασμένος για την κυρία Αχτσιόγλου: «έχει γοητεύσει τα Βρυξέλλες». Βεβαίως! τον μισθό του Μήτσου τον κόβουμε στα καλλιστεία, το σπίτι του Θανασάκη αδύνατον να πάει αμακιγιάριστο, αυτοκτονίες χωρίς μανικιούρ δεν γίνονται.

Ο κατάλογος με τα καθημερινά κατορθώματα των Συριζαίων της Αριστεράς που Γονάτισε δεν έχει τέλος. Η κυρία Κασιμάτη (πάλι), αφού προσκύνησε τη σορό του Κάστρο στην Κούβα, προσκύνησε ύστερα και την παρουσία του κ. Κασιδιάρη στο Καστελόριζο. Δίπλα στον κ. Βίτσα! Ο φασίστας και ναζιστής Κασιδιάρης, με τον εγχάρακτο αγκυλωτό σταυρό στον ώμο, δίπλα στον Βίτσα κι ο Βίτσας δίπλα στον άλλο βουλευτή της Χρυσής Αυγής κ. Χρήστο Παππά! Χυδαίο; Αποτρόπαιο; Ζοφερό;
Με την κυρία Αυλωνίτου απόκοντα, στον κόσμο της οποίας, εκτός από διάφορα UFO, υπάρχει και νήσος Τω! Ισως και η νήσος των Τεράτων, αν κρίνω από τις κοινές πόζες των βουλευτών του ΣΥΡΙΖΑ με τους φασίστες βουλευτές.
Τέλος, όμως, η ντροπή δεν έχει: Ολοι έχουμε βρεθεί σε δημόσια νοσοκομεία τα τελευταία χρόνια, είτε ως πάσχοντες, είτε ως επισκέπτες. Ολοι έχουμε διαπιστώσει ότι τα νοσοκομεία λειτουργούν ένεκεν του φιλότιμου και της υπερβάλλουσας προσπάθειας των γιατρών και του νοσηλευτικού προσωπικού - κατά τη συντριπτική τους πλειοψηφία. Μόνον ο αγροίκος και μισάνθρωπος Πολάκης αποφαίνεται ότι στα νοσοκομεία έρχονται «οι νοσηλεύτριες με το πλεκτό στο χέρι»…

Η Αριστερά που Γονάτισε είναι ήδη ηθικώς νεκρή. Οταν παίρνεις 6.000 μισθό για να κόψεις το επίδομα του ανάπηρου, είσαι αριστερός επί χρήμασι.

Κατά τα άλλα, ό,τι και να μας κάνουν οι Ευρωπαίοι, η ελληνική κυβέρνηση πανηγυρίζει! Ζητούν 3,5% πλεόνασμα και για μετά το 2018 οι Δανειστές; τον χορό της «μεγάλης εθνικής επιτυχίας» χορεύει ο κ. Τσακαλώτος (Το 3,5% θα περάσει πάνω απ’ το πτώμα μου, έλεγε ο Τσίπρας και τώρα ετοιμάζεται να το προσφέρει πεσκέσι θανάτου σε κάθε ελληνικό σπίτι) - τέτοιος είναι.

Κι ένας «προσκυνημένος», όπως τον αποκάλεσε ο Μίκης, δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς.
Τεμενάδες έκανε ο Ελληνας Πρωθυπουργός (δεν είναι «συναντήσεις» αυτές) μπροστά στον κ. Σταϊνμάγερ. Αυτόν που διατύπωσε το νέο αμυντικό δόγμα της Γερμανίας. Οτι, δηλαδή, η χώρα αυτή έχει πλέον «το δικαίωμα να προστατεύει και διά των όπλων τα οικονομικά της συμφέροντα παντού στον πλανήτη».

Αυτόν τον ιέρακα (τον Σταϊνμάγερ) επεχείρησε ο Τσίπρας να εμφανίσει ως τον αντίθετο πόλο στα κοράκια (του Σόιμπλε). Ετσι ξεδιάντροπα, έτσι χυδαία - διότι μας θεωρεί ηλίθιους.

Οπως ηλίθιους μας θεωρεί ο Τσίπρας και για το χρέος. Μας δίνουν οι δανειστές εφτά ψίχουλα ως το 2060, για να συνεχίσουν να έχουν οι ίδιοι πάνω στο τραπέζι και να περιδρομιάζουν το ψητό της Κυριακής.

Ψητό, συχνά-πυκνά, φτιαγμένο από ανθρώπους. Γυναίκες, άνδρες, γέροντες και παίδες που εφτά χρόνια τώρα (και για τα πολλά επόμενα) αποτελούν το ψητό των κανιβάλων.

Ο,τι και να μας κάνουν οι κανίβαλοι, οι Συριζαίοι «το βρίσκουν θετικό». Και ετοιμάζουν, κάθε μέρα, τους επόμενους από μας για το θεοστυγές «μεγάλο φαγοπότι» των τεμπέληδων από τις εύφορες τράπεζες και τα σκοτεινά δάση.

Στα τελευταία κατορθώματα της κυβέρνησης, για το πλεόνασμα και το χρέος, η Ν.Δ. αντιδρά σε χαμηλούς τόνους. Διότι, σου λέει, άσε να κάνει τη βρώμικη δουλειά η Αριστερά που Γονάτισε, έτσι τρώει ταυτοχρόνως και τα ψωμιά της.

Το τσιμπούσι δεν θα έχει τέλος. Και μετά τον Τσίπρα, θα το συνεχίσει ο Κυριάκος.
Προς τούτο, καλύτερα όλων εργάζονται οι ηθικώς νεκροί επί χρήμασι αριστεροί...

Στάθης
enikos
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 17, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ηθικώς επί χρήμασι νεκροί"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator