Ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο της Κορίνθου (pic)

0



Το τελευταίο του εντός έδρας παιχνίδι για το 2016 δίνει αύριο (18/12) ο ΚΑΟΚ, με την διοίκηση της ομάδας της Κορίνθου να να καλεί τον κόσμο της να την στηρίξει.

Το συγκρότημα του Νίκου Βουρνά φιλοξενεί την Ερμιονή, και ευελπιστεί να φτάσει στην 7η νίκη της στο πρωτάθλημα, μένοντας κοντά στους προπορευόμενους στον βαθμολογικό πίνακα.

Αναλυτικά:

Ανοιχτό κάλεσμα σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας να βρεθούν στο κλειστό Κορίνθου κάνει το Δ.Σ του Κ.Α.Ο.Κ για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς, με αντίπαλο την Ερμιόνη {Κυριακή, 18/12, 17:00).
Ο Κ.Α.Ο.Κορίνθου δίνει τον τελευταίο αγώνα για το 2016 στο γήπεδό του, έχοντας ως στόχο μία ακόμη νίκη σε συνδυασμό με ένα όμορφο μπασκετικό θέαμα
Θα συνεχίσουμε την προσπάθεια μας με την ίδια αγάπη στον αθλητισμό και στην Ομάδα μας .
Θα προχωρήσουμε κι ας τρώμε τρικλοποδιές.. .
Οι τρικλοποδιές είναι μέσα στο πρόγραμμα και φανερώνουν πόσο μας υπολογίζουν……..
Ψυχραιμία & υγεία

Τις αρχές μας δεν τις αλλάζουμε , δεν τις διαπραγματευόμαστε .

Το ήθος η συνέπεια , η αφοσίωση θα συνεχίσουν να διακρίνουν τον Κ.Α.Ο.Κορίνθου

Τα καλύτερα είναι μπροστά μας.

11η αγωνιστική(18/12/2016):
Κυριακή & ωρα 17.00
Κ.Α.Ο.Κ. – Ερμιονίδα
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 17, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ανοιχτό κάλεσμα στον κόσμο της Κορίνθου (pic)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator