«Πουλάνε τρέλα» στην ΑΥΓΗ! Βλέπουν «νίκη» με την επιστολή Τσακαλώτου, επικαλούμενοι τον Γαλιλαίο

0Μπορεί η επιστολή του υπουργού Οικονομικών Ευκλείδη Τσακαλώτου να ήταν περισσότερο επιστολή… μετάνοιας και αναδίπλωση για τις παροχές της κυβέρνησης, ωστόσο η ΑΥΓΗ τα… είδε διαφορετικά, πανηγυρίζοντας και με τον τίτλο στο πρωτοσέλιδο: «Ο αγώνας αποδίδει!».

Συγκεκριμένα η κομματική εφημερίδα του ΣΥΡΙΖΑ επιστράτευσε μέχρι και τον Γαλιλαίο για να πείσει τους αναγνώστες πως η επιστολή που έστειλε ο Έλληνας ΥΠΟΙΚ στους Ντάισελμπλουμ και Ρέγκλινγκ δεν ήταν «επιστολή μετάνοιας».

Στην πρώτη σελίδα ο τίτλος είναι: «Ο αγώνας αποδίδει» και σημειώνει ότι «ξεπαγώνουν οι ρυθμίσεις για το χρέος χωρίς ανάληψη νέων δεσμεύσεων – Μεγάλοι κερδισμένοι της διελκυστίνδας για το έκτακτο βοήθημα οι συνταξιούχοι. Έκθετοι Ν.Δ. και λοιποί συγγενείς».

Στις εσωτερικές σελίδες ακολουθεί ρεπορτάζ που προσπαθεί να δικαιολογήσει τις ενέργειες της κυβέρνησης με τίτλο «Η επιστολή Τσακαλώτου ξεκλείδωσε τα βραχυπρόθεσμα» αναφέρονται επί λέξει τα εξής: «Ένα από τα σημαντικά κεφάλαια της μαθηματικής μοντελοποίησης αποτελεί η διαστατική ανάλυση, η έναρξη της οποίας χρονολογείται από την εποχή δράσης του Γαλιλαίου, ήτοι κάπου κοντά στα 1.600 μ.Χ. Η λογική επί της πρακτικής αυτής μεθόδου είναι ότι προσπαθείς να συνδυάσεις διάφορα φυσικά μεγέθη ενός προβλήματος με τρόπο που σε «συμφέρει», με στόχο να γενικευτεί η όποια μέθοδος. Κάτι τέτοιο συνέβη και με την περίφημη επιστολή Τσακαλώτου προς τους Ντάισελμπλουμ και Ρέγκλινγκ…».

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 28, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "«Πουλάνε τρέλα» στην ΑΥΓΗ! Βλέπουν «νίκη» με την επιστολή Τσακαλώτου, επικαλούμενοι τον Γαλιλαίο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator