Πόθεν έσχες: «Ίλιγγος» από τα περιουσιακά στοιχεία του Γιώργου Κατρούγκαλου

0



Καταθέσεις που προκαλούν... τεταρταίο πυρετό εμφανίζουν οι δηλώσεις περιουσιακής κατάστασης του νυν αναπληρωτή υπουργού Εξωτερικών, Γιώργου Κατρούγκαλου για το 2014 και το 2015 αντίστοιχα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή της η Βουλή, ο κ. Κατρούγκαλος στο «πόθεν έσχες» του 2014 (χρήση 2013) δήλωσε εισοδήματα ύψους 64.750 ευρώ, με τα αντίστοιχα της συζύγου του να τιμώνται συνολικά σε 16.817 ευρώ.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2014 (ΧΡΗΣΗ 2013)

Ωστόσο, ο ίδιος σε λογαριασμούς δικούς του και τις συζύγου του, ο κ. Κατρούγκαλος εμφανίζει συνολικές καταθέσεις ύψους 281.052,58 ευρώ, ενώ την ίδια χρονιά η σύζυγός του εμφανίζεται να έχει πουλήσει το 50% από το μερίδιό της από ένα αυτοκίνητο κυβισμού 1.699 κυβικών έναντι ποσού 2.750 ευρώ.

Εντύπωση, ωστόσο, προκαλεί το γεγονός ότι ο κ. Κατρούγκαλος έχει δηλώσει ότι μείωσε ή εκποίησε τη συμμετοχή του σε δικηγορική εταιρεία που είχε κάνει έναρξη το 2002, ενώ την ίδια στιγμή δείχνει να έχει αυξήσει τη συμμετοχή του σε άλλη δικηγορική εταιρεία, με έτος έναρξης το 2014.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ 2015 (ΧΡΗΣΗ 2014)
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 28, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Πόθεν έσχες: «Ίλιγγος» από τα περιουσιακά στοιχεία του Γιώργου Κατρούγκαλου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator