Ελλαδάρα ρε!

0Η μιζέρια μιας χώρας φαίνεται από το γεγονός ότι μέρες γιορτινές καθόμαστε και συζητάμε για τη ρόδα που δεν γυρίζει στο Σύνταγμα και για τα post του Πολάκη στο Facebook…

Γράφει ο Αιμίλιος Περδικάρης

Κατά γενική ομολογία, πρόκειται για τα πιο φτωχά και πιο δύσκολα Χριστούγεννα που βιώνουμε οι περισσότεροι – αν όχι όλοι – μέσα στην κρίση. Και οι προοπτικές για το 2017 δείχνουν να είναι χειρότερες. Όμως, για μία ακόμη φορά, αντί να συζητάμε για το πώς τα πράγματα μπορούν να γίνουν καλύτερα, μένουμε στις διαβεβαιώσεις του πρωθυπουργού ότι «έρχεται η ανάπτυξη» και στη «13η σύνταξη» που λαμβάνουν εφάπαξ οι συνταξιούχοι, την ώρα ακριβώς που τους κόβεται το ΕΚΑΣ και απειλούνται με νέες μειώσεις.

Η αξιολόγηση μένει ανοιχτή και οι πιέσεις από τους εταίρους εντείνονται. Και όμως εμείς ασχολούμαστε με τις αστοχίες της δημοτικής αρχής και τη ρόδα του Συντάγματος ή με πόσα «πι» γράφει τον ΕΟΠΥΥ ο (αρμόδιος υπουργός) Πολάκης.

Ελλαδάρα ρε!
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 28, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ελλαδάρα ρε!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator