ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗΣ: Μήνυμα προς τα ΜΜΕ για τη στήριξη της Θεοπροσφοράς

0Φίλοι της επικοινωνίας και της ενημέρωσης,

Ως άνθρωποι, οφείλουμε όλοι να συμμετέχουμε σε σοβαρές προσπάθειες που έχουν ως κέντρο τον άνθρωπο και την προσφορά.

Ως επαγγελματίες, έχετε δείξει ότι δε μένετε αμέτοχοι, αλλά με κάθε μέσο και τρόπο, και συμμετέχετε, αλλά και κάποιες στιγμές, πρωτοπορείτε, στην προώθηση τέτοιων κοινωνικών προσφορών.

Στη σημερινή εποχή η ένωση δυνάμεων με τη συνεργασία για το αποτέλεσμα, και όχι, κατ' ανάγκη, την απόλυτη συμφωνία, είναι αναγκαία και επιβεβλημένη.

Η προσπάθεια της Μητρόπολης Κορίνθου με τη Θεοπροσφορά, είναι κάτι που μπορεί να μας ενώσει όλους, και όχι μόνο να την προωθήσουμε και να τη στηρίξουμε, αλλά να γίνει η ευκαιρία ν' αποδείξουμε στους πάντες ότι ξέρουμε και μπορούμε, στα σοβαρά και αξιοπρεπή, να στρατευόμαστε και να προσφέρουμε.

Το μήνυμα «Η Κορινθία στηρίζει τη Θεοπροσφορά», μπορεί και πρέπει να γίνει κίνημα και να συμμετάσχουμε όλοι.

Είναι απαραίτητο να φτάσει, απ' άκρη σε άκρη, σε όλη την Κορινθία, και οι μόνοι που έχετε αυτή τη δυνατότητα είστε εσείς, με τα μέσα επικοινωνίας και ενημέρωσης που διαθέτετε, είτε επαγγελματικά είτε ερασιτεχνικά.

Πιο συγκεκριμένα, η συμμετοχή στη δράση περιλαμβάνει τα εξής:

  • τη δήλωση/δημοσίευση «στηρίζω και εγώ τη δράση» στο χρονολόγιο της σελίδας στο facebook «Η Κορινθία στηρίζει τη Θεοπροσφορά»
  • την προώθηση του link της σελίδας στα ηλεκτρονικά μέσα και τη γνωστοποίηση της δράσης στα ραδιόφωνα, στις τηλεοράσεις κτλ που διαθέτουμε και διαχειριζόμαστε. 
  • τη χρήση και αναπαραγωγή του σήματος (banner) της δράσης στα ηλεκτρονικά αλλά και έντυπα μέσα. 
  • την αποστολή του σήματός σας (logo) στο inbox, προκειμένου να καρφιτσωθεί από εμάς στη σελίδα και να γίνετε υποστηρικτές. Τα σήματα θα εμφανίζονται σύμφωνα με τη σειρά με την οποία δηλώνεται η κάθε συμμετοχή. 

Η προσφορά μας αυτή, θα δώσει το μήνυμα της δύναμης που τα μέσα μαζικής ενημέρωσης και οι άνθρωποί τους, έχουν.

Η RAP MEDIA και τα στελέχη της, απλά είχαν την ιδέα και έτσι, έγινε το πρώτο βήμα προς τον Σεβασμιότατο Μητροπολίτη Κορίνθου κ.κ. Διονύσιο, ο οποίος την αγκάλιασε αμέσως, μας έδωσε την ευλογία του και τη δηλώσαμε μαζί, δημόσια.

Εσείς θα πρέπει να είστε οι πρώτοι που, επίσης, θα την αγκαλιάσετε, προκειμένου να γίνει δική μας - όλων μας - και να φτάσει παντού.

Η κοινωνία της Κορινθίας πιστεύω ότι θα ανταποκριθεί και θα συμμετέχει, πρώτα αναγνωρίζοντας το έργο της Μητρόπολης, και στη συνέχεια, στηρίζοντάς το, ο καθένας με το δικό του τρόπο, μέσο και στο βαθμό που του επιτρέπεται.

Πρώτος στόχος μας είναι να προσφέρουμε όλοι εμείς το γεύμα των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στους άπορους συνανθρώπους μας της Κορινθίας που συμμετέχουν στο πρόγραμμα της Θεοπροσφοράς της Μητρόπολής μας, αλλά δε θα μείνουμε εκεί, θα συνεχίσουμε με νέους στόχους και σε τακτικά χρονικά διαστήματα.

Έτσι, θα δώσουμε το μήνυμα που θα γίνει κίνημα, το οποίο θα μας χαρίσει τη ψυχική ικανοποίηση της εθελοντικής προσφοράς που μεταβαίνει από το «εγώ» στο «εμείς» και στο συλλογικό καλό, τις όμορφες στιγμές που με τις οικογένειές μας θα τρώμε εορταστικά : ότι και θέλουμε και μπορούμε και συμμετέχουμε ενεργά στο κίνημα

Για την RAP MEDIA
Ραψωματιώτης Δημήτρης
9-12-2016
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 09, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΡΑΨΩΜΑΤΙΩΤΗΣ: Μήνυμα προς τα ΜΜΕ για τη στήριξη της Θεοπροσφοράς"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator