Ούτε η Στάζι...

0



Πριν από μερικούς μήνες απειλήθηκε να τιναχθεί στον αέρα η διαπραγμάτευση με την τρόικα γιατί υπήρξε διαρροή συνομιλιών της Βελκουλέσκου με τον προϊστάμενό της Τόμσεν. Η συνομιλία έγινε όταν η εκπρόσωπος του ΔΝΤ ήταν στο Χίλτον και κάποιο «πουλάκι» έπιασε τα όσα έλεγε και τα σφύριξε στο Μέγαρο Μαξίμου το οποίο και τα χρησιμοποίησε κατά το δοκούν.

Κατά τη διάρκεια της «Παππαδειάδας», δηλαδή της περιπέτειας με τις τηλεοπτικές άδειες, διέρρευσαν προσωπικά e-mail ανώτατου δικαστή του ΣτΕ ο οποίος με τον τρόπο αυτό απειλήθηκε και εκβιάστηκε, προφανώς για να συνταχθεί με τις επιλογές της κυβέρνησης. Κανείς δεν απάντησε για την υποκλοπή των ηλεκτρονικών μηνυμάτων, ακόμη περιμένουμε τα αποτελέσματα της έρευνας.

Πριν από λίγα 24ωρα το ΚΚΕ κατήγγειλε σοβαρή περίπτωση υποκλοπών, και σίγουρα ο Περισσός δεν είναι Παύλος Χαϊκάλης και ψεκασμένοι για να καταγγέλλουν ψεύτικες δωροδοκίες. Μάλιστα κάποιοι υπονοούν ότι τις υποκλοπές κάνουν μυστικές υπηρεσίες.

Ο Σταύρος Θεοδωράκης έχει καταγγείλει κατά καιρούς έναν ολόκληρο μηχανισμό που έχει στήσει η κυβέρνηση με ακροδεξιά και ακροαριστερά site σε κοινή γραμμή, με τρολ του διαδικτύου που καλοπληρώνονται για να κάνουν διαδικτυακό πόλεμο, με πληρωμένους από τον Νίκο Παππά, μάλλον με... δικά του λεφτά, δημοσιογράφους για να στήνουν site ενημέρωσης της Συριζαίϊκης προπαγάνδας. Ο Δαβαράκης το έχει ομολογήσει δημοσίως υπάρχουν κι άλλοι... Ολυμπιακών διαστάσεων ή κάτι νούμερα που κάποτε έγλειφαν το ΠΑΣΟΚ και στη συνέχεια προσκολλήθηκαν στον Παππά για να βγάλουν κανένα μεροκάματο.

Τον τελευταίο καιρό στον μιντιακό πόλεμο που έχει εξαπολύσει η κυβέρνηση, βγήκε και ένα εκδοτικό υπερόπλο το οποίο κάθε Κυριακή στοχοποιεί τους «εχθρούς» του ΣΥΡΙΖΑ και εκτελεί συμβόλαια εναντίον τους. Κυρίως με αστήριχτες κατηγορίες, λάσπη στον ανεμιστήρα, προϊόντα υποκλοπών ή φακέλων που κρύβονται στα υπόγεια της Κατεχάκη και άγνωστο πως φτάνουν στα χέρια των... μεγαλοδημοσιογράφων της αριστεράς.

Για να μην πούμε για το τι συμβαίνει στα υπόγεια του Μαξίμου, για τις προσλήψεις bloggers από την κυβέρνηση για να ενισχυθεί η επικοινωνιακή επίθεση αλλά και για τους «διαδικτυακούς φίλους» που ταξιδεύουν και τζάμπα μέχρι την Κούβα.

Το ακόμη πιο ανησυχητικό, το οποίο έχουμε θίξει και στο Antinews, χωρίς βεβαίως, απάντηση, είναι ότι στην Αθήνα κυκλοφορούν βαλιτσάκια υποκλοπών, τόσο με κυβερνητική σφραγίδα όσο και με επιχειρηματική. Κλέβουν συνομιλίες, απειλούν, εκβιάζουν με εγγραφές πολύ περίεργες και στην ουσία κανείς δεν είναι σίγουρος για το τι λέει και πώς να το πει. Όλοι μιλούν με γρίφους ή με «πακιστανικά» τηλέφωνα για να μην τους πιάνουν τα βαλιτσάκια και οι μυστικές υπηρεσίες.

Ίσως στην κυβέρνηση να έχουν κάνει μαθήματα παρακολουθήσεων και δημιουργίας ενός κράτους που θα ελέγχεται από την υπέρτατη εξουσία. Στην Ανατολική Γερμανία με την Στάζι, αλλά και στη Ρωσία, την Κίνα, τις χώρες του πρώην ανατολικού μπλοκ είχαν καλούς δασκάλους που θα μπορούν να βοηθήσουν τον ΣΥΡΙΖΑ να στήσει αυτό το βορβορώδες τοπίο.

Ένας υπόνομος, ένας βόθρος στον οποίο έχουν πέσει βρόμικοι πολιτικοί, δημοσιογραφικοί αλήτες, διαδικτυακά τρωκτικά, πράκτορες της ΚΥΠ, εν υπηρεσία ή συνταξιούχοι που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους έναντι αμοιβής, και άλλα κατακάθια.

Το κράτος του ΣΥΡΙΖΑ προσπαθεί να μην καταρρεύσει χρησιμοποιώντας όλες τις άθλιες μεθόδους των απολυταρχικών καθεστώτων.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 06, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ούτε η Στάζι..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator