Εντοπίστηκε νεκρός ο 53άχρονος ψαράς στη θαλάσσια περιοχή Μικρό Αμόνι Ισθμίων - ΒΙΝΤΕΟ

0



Πριν από λίγα λεπτά της ώρας εντοπίστηκε νεκρός ο 53άχρονος ψαράς....

Δείτε πλάνα από τη στιγμή που μεταφέρεται στο Νοσοκομείο Κορίνθου για να διενεργηθεί νεκροψία- νεκροτομή:



Η βάρκα που επέβαινε ο 53χρονος και το 10χρονο παιδί αναποδογύρισε. Το αγόρι βγήκε σώο στη στεριά

Σε εξέλιξη είναι έρευνες από το Λιμενικό Σώμα - Ελληνική Ακτοφυλακή στη θαλάσσια περιοχή Μικρό Αμόνι Ισθμίων, για τον εντοπισμό 53χρονου ερασιτέχνη αλιέα που είχε πάει για ψάρεμα με τον 10χρονο γιο του.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η τετράμετρη ξύλινη λέμβος στην οποία επέβαινε ο 53χρονος μαζί με το παιδί, αναποδογύρισε υπό αδιευκρίνιστη μέχρι στιγμή αιτία.

Ο 10χρονος κατάφερε να κολυμπήσει και να βγει καλά στην υγεία του στη στεριά, ενώ ο πατέρας αγνοείται.

Στις έρευνες συμμετέχουν τρία οχήματα του λιμενικού από τη στεριά, ελικόπτερο του πολεμικού ναυτικού, ιδιώτης δύτης και παραπλέοντα σκάφη. Στη θαλάσσια περιοχή όπου σημειώθηκε το συμβάν επικρατούσαν άνεμοι έντασης 5 με 6 μποφόρ.

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ και loutrakiblog.gr)
Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 29, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Εντοπίστηκε νεκρός ο 53άχρονος ψαράς στη θαλάσσια περιοχή Μικρό Αμόνι Ισθμίων - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator