Λουτράκι: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου το Σάββατο 17/12

0



Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Λουτρακίου "Ιεράνεια" σας προσκαλεί στη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά το Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2016, στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου στις 6.00 μ.μ...
Σε συνεργασία με το Διεθνές Φεστιβάλ Πελοποννήσου "ΓΕΦΥΡΕΣ" και την Διευθύντρια του Φεστιβάλ κ. Πέτρα Τερζή , θα προβληθεί η βραβευμένη παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων "Αγρινούι", σε σκηνοθεσία Αλέξη Χαβιάρα.

Θα τραγουδήσουμε τα Κάλαντα και χριστουγεννιάτικα τραγούδια !!

'Ενας καλλικάντζαρος θα σας πειράζει με τις ζαβολιές του και ο Αη -Βασίλης θα μοιράσει δώρα σε όλα τα παιδάκια !!!

Όσο οι μικροί μας φίλοι διασκεδάζουν, οι γονείς θα απολαύσουν ζεστό καφέ και γλυκίσματα προσφορά του cafe-Bar CENTRAL !!

Η είσοδος είναι ελεύθερη !! Σας περιμένουμε !!

Χορηγός επικοινωνίας loutrakiblog.gr



Δημοσίευση: Δεκεμβρίου 15, 2016

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Λουτράκι: Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση για τα παιδιά στο Πνευματικό Κέντρο Λουτρακίου το Σάββατο 17/12"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator